aardbei amsterdam

Aardbeien, wie lust ze niet! Eigenlijk is alles in combinatie met aardbeien wel delicious. Nu kun je nog meer genieten van dit stukje fruit, want Amsterdam heeft een echte Strawberry Bar! Je kunt je buik goed vullen in dit café, want de keuze is enorm. Ontdek nu de toffe gerechten en drankjes bij Aardbei Amsterdam, die bestaan uit heerlijke aardbeivariaties. 

Aardbei Amsterdam is overigens de allereerste aardbeienbar in Nederland en is zeker de moeite waard een bezoekje aan te brengen. Deze bar is al een tijdje open, maar nu de zomer officieel is begonnen, kunnen we pas écht gaan smullen!

”All strawberry everything”

Deze aardbeienhemel hebben wij te danken aan Jetske Ronner en haar vriend Nico van Reekum. De twee strawberry lovers bereiden alle verse gerechten zelf met heel veel liefde.

Jetske: ”Vroeger kreeg ik zakjes met snoep, waarvan ik de rode altijd het lekkerst vond, want die waren met aardbeiensmaak.” ~ Het Parool

Dit te gekke café serveert verschillende aardbeismoothies, milkshakes, (bevroren) yoghurt, gebakjes en andere zoete lekkernijen. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het! Naast lekker eten kun je er ook terecht voor leuke aardbeicadeautjes of zelfs een aardbei-prosecco!

Wil je alvast zien waaruit je kan kiezen? Hieronder een voorproefje van het menu:

Locatie

Aardbei Amsterdam ligt in het centrum van de stad en opent van dinsdag tot en met zondag haar deuren om jullie te verwelkomen met een croissantje of heerlijke verse aardbeien. Waar ga jij voor? De strawberries in a cone of in een cup?

Foto header: Aardbei Amsterdam
Bron: Parool

Wahida is een 25-jarige sportfanaat en een levensgenieter die houdt van een beetje gek doen. Sinds haar 11e heeft de kleine Afghaan aan verschillende soorten sporten gedaan, van voetbal tot dansen. Voor haar is sporten een uitlaatklep en brengt het rust en orde in haar leven. Naast alle gekkigheid is Wahida dol op films en series, Netflix is her second love!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *