YOU ROCK AND RUN op 28 juni (+ winactie)

Heb je na The Color Run en Electric Run nog niet genoeg van de fun-runs? Kom dan zondag 28 juni naar Amsterdam voor YOU ROCK AND RUN! Een unieke muzikale run door de grachten van Amsterdam met een feestelijk einde én Fitgirls.nl is erbij voor de support. Samen met Ome Adje verzorgen wij de warming-up. Ren & rock je met ons mee?

You rock! So dress up, run and party!

Op zondag 28 juni is de Jordaan de plek waar je moet zijn! Naast een unieke 6KM of 12 kM FunRun is het op de Noordermarkt 1 groot feest.  Trek je outfit dus uit de kast en schitter verkleed als een echte ster! YOU ROCK AND RUN start je met de warming up verzorgd door Ome Adje & Fitgirls.nl door middel van een grootse Air Guitar Contest.

Verschillende bands, zangers en acts vermaken jou onderweg met veel leuks en muzikaal lekkers. Bij de finish word je als held onthaald met het officiële Waterspektakel van Apenkooi Gym en feest je mee met Club Mokum. Decks ’n Drums v.s. Pro Wrestlingshow zorgen voor de nodige adrenaline en Edelwise presents the Ultimate Rock Clash tussen DJ Joshua Walter en DJ Aiscream. Watalshetleven-OverdeTop-was? maakt met ‘’DE Hitjesfestijn’’ en Mick Harren (Live) deze feestelijke, sportieve en vooral onvergetelijke zondag helemaal af!  Get Ready, Run and Party with us.

Dus trek je gekste rock-/hardloopoutfit aan, trommel je vriendinnen op en maak er een onvergetelijke run van. Gedurende de zes kilometer lange route hoeven jullie je in ieder geval geen moment te vervelen. Voordat je het weet zijn de kilometers voorbij en word je bij de finish op de Noordermarkt als ware held(in) onthaald en gaat het festival nog even door met de leukste (cover)bands en dj’s. Hier wil je bij zijn!

Win tickets voor je team!

Je maakt kans om voor jezelf en je hele running team kaartjes te winnen! TAG op Facebook je ren-vriendinnen en vertel waarom jij met je team de kaarten moet winnen! Dinsdag 16 juni maken we de winnaars bekend.

De kaartverkoop voor You Rock and Run Amsterdam is inmiddels ook begonnen. Tickets zijn verkrijgbaar via de website. Schrijf je vandaag nog in, individueel of als team.

logorr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *