Wings For Life World Run. Winactie startbewijs + Puma kleding

Wings For Life is een internationale non-profit stichting voor dwarslaesie onderzoek. Wereldwijd zijn er mensen met een dwarslaesie. Zij kunnen hun ledematen niet meer controleren en hebben daarnaast vaak last van chronische pijn, blaasstoornis en een verstoorde temperatuurregulatie. Wings For Life zamelt door middel van allerlei acties geld in om kwaliteitsonderzoek naar ruggenmerg te financieren, zodat de droom van al deze patiënten verwezenlijkt kan worden: dwarslaesie genezen.

UPDATE: De winnares is bekend. Eline, gefeliciteerd!

Wings for Life Run

Op 8 mei vindt in samenwerking met onder andere PUMA de Wings For Life World Run plaats met het idee: rennen voor diegene die dat niet kunnen. Op maar liefst 34 locaties verspreid over de hele wereld, starten duizenden mensen op hetzelfde moment met de Wings For Life World Run. In Nederland vindt dit prachtige evenement dit jaar plaats in Breda en ook in België kun je van start gaan in Ieper.

PUMA_PHOTOGRAPHY-8

Deze run is niet zomaar een run waarbij je een bepaalde afstand aflegt over een uitgestippeld parcours. Sterker nog: er is niet eens een echte finish! Het werkt anders. Jij begint met rennen en een halfuur na het startschot begint de Catcher Car te rijden. Jij bent net zo lang in de race totdat de Catcher Car, die bestuurd wordt door niemand anders dan Max Verstappen,  je heeft ingehaald. De plek waar jij wordt ingehaald, dat is jouw finish. De organisatie zorgt er vervolgens voor dat jij weer veilig teruggebracht wordt naar de startplek. Hierdoor is de run dus écht toegankelijk voor iedereen, want jij geeft je eigen grenzen aan. Ook met een rolstoel kun je gewoon deelnemen.

In samenwerking met PUMA geven wij een PUMA set weg, bestaande uit een complete PUMA outfit en een startbewijs voor de Wings For Life World Run op 8 mei in Breda. De Wings for Live Run is; rennen voor diegenen die dat niet kunnen. Een geweldig initiatief; als sporter moet je er immers al helemaal niet aan denken nooit meer te kunnen lopen!

Deel met ons voor welk doel of speciaal persoon jij aan de run zou willen meedoen en maak kans op het PUMA set! Vermeld hierbij ook je snelst gelopen tijd op 10/21 of 42 kilometer .

Niet gewonnen, maar toch deelnemen in een te gek PUMA Wings For Life World Run shirt? Als je je aanmeldt voor de Wings For Life World Run in één van de Runnersworld winkels krijg je het shirt er gratis bij!

5 thoughts on “Wings For Life World Run. Winactie startbewijs + Puma kleding

 1. Lisette zegt:

  Ik zou heel graag mee willen doen aan de Wings for Life World Run. Ik ken niet iemand in mijn directe omgeving die door een dwarsleasie niet meer kan hardlopen. Daarentegen heb ik aan topsport gedaan waarbij ik 29 uur in de week trainde. Alleen al bij de gedachte niet te kunnen sporten (hardlopen) krijg ik al kriebels en rillingen. Het lijkt me een prachtig evenement en zou graag mee willen doen om de verhalen van andere mensen te horen en om zo lang mogelijk mee te rennen. Mijn snelste tijd om de 10 kilometer is 59 minuten. Maar aangezien ik nu voor de marathon (amsterdam) train hoop ik mezelf te kunnen verbeteren op deze tijd.
  Liefs

 2. Joyce pots zegt:

  Hi Sylvia en de rest van alle fitgirls…
  het zou een eer zijn als ik met jullie en namens puma mee zou mogen doen aan dit event!
  Super snel ben ik niet ben nu eenmaal geen max verstappen .. maaar het doorzettingsvermogen bezit ik wel..
  Ik zal namelijk willen rennen voor de mensen die het zelf niet meer kunnen
  daarbij denk ik verder dan alleen de mensen met een dwarsleasie.. wat natuurlijk verschrikkelijk is als je dat overkomt.. gezond zijn en door bijvoorbeeld een ongeval je leven op de kop maar ook je uitlaatklep het sporten het rennen kwijt! Ik zou graag voor al die mensen rennen.. maar ook voor de mensen die door een spierziekte bijvoorbeeld altijd hebben kunnen genieten en dan komt die ziekte ineens om de hoek je merkt dat het steeds minder gaat wat je ook doet je wordt slapper je merkt het aan alles.. en speciaal voor mijn oom die nooit het hardlopen door deze ziekte heeft mogen ervaren zou ik het een eer vinden om voor hem ook te mogen rennen! Hardlopen werkt bij mij als een medicijn tegen een dip het werkt bij mij als een cattelisator van mijn creativiteit en dit alles maakt dat ik dus super gemotiveerd ben…
  mijn snelste tijd is op de 5 km volgens mijn nike running app (.. ik zal het even precies opzoeken) 25.24 mijn snelste tijd op de 10 kilometer is 54.28 en mijn snelste tijd op de halvem marathon is 2.22.18 en die heb ik 1 keer voltooid waar ik al enorm trots op was en ben!! ik loop voor mijzelf voor alles wat het met mij doet.. niet voor de tijd maar ik zal stinkend mijn best doen als ik 8 mei in breda mag meelopen!

  de 42 km is trouwens een droom een ultieme afstand die ik ooit in mijn leven een keer zou willen overwinnen maar daar zou ik eerst echt hard voor moeten gaan trainen!

 3. Wietske zegt:

  If you can’t stand up, stand out! Een erg mooie quote van de mooie dames van push girls. Push girls is een tv serie over vier jonge vrouwen met een dwarslaesie, die laten zien hoe hun leven er uitziet.

  Je ziet hun beperkingen maar vooral ook de mogelijkheden, kracht,samenwerking en vriendschap. Kortom een inspirerende serie en een wake up call om te zien dat er nog een hoop onderzoek gedaan kan worden richting dwarslaesie.

  Een mooie reden om mee te doen met dit gave evenement!

  Mijn tijd op de 10 km is rond de 51:30 min, ik ben aan het trainen voor triathlon en loop momenteel wel lange afstanden maar niet waarbij ik mijn tijd bijhoud.

 4. Berenice Dijkens zegt:

  Wat supergaaf dit!! Ik ren met de moeder van mijn schoonzusje en de vader van een hockeuvriendje in gedachten. Allebei te ziek en gestreden of aan het strijden tegen kanker. Mijn snelste tijd op de 10k is nu 54 minuten.

 5. Eline zegt:

  Ik doe graag mee omdat mijn oma een half jaar geleden een TIA heeft gehad en daarna door verwardheid haar heup had gebroken. Zij die tot op die dag altijd actief met de hond liep, met gemak nog haar ski’s zou pakken en kilometers fietste, zit nu in een rolstoel. Zij zou er alles aan doen om weer met de hond uren te kunnen wandelen door de duinen. Gelukkig pakt ze het alweer rustig op met de fysio, maar echt lang lopen zit er voorlopig niet meer in. En daarom doe ik graag een loopje voor haar, omdat ik weet dat ze mee geniet van wat haar kinderen en kleinkinderen nog wel kunnen doen! XX
  Ik meet mijn tijden niet echt dus geen idee hoe hoe ik het nu zou doen, maar liep tijdens de marathon (42 km) 4 uur 03 min.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *