WINACTIE: Babyshower bij Radmilo Soda!

Ja, afgelopen dinsdag was het zover! De lancering van Radmilo’s nieuwste boek! MOMS. Voor degenen die denken: ‘Radmilo wie?’ Radmilo Soda is één van de bekendste personal trainers van Nederland. Hij heeft vele bekende en onbekende mensen geholpen aan een gezondere levensstijl en een gezond gewicht. Misschien ken je hem als één van de personal trainers van het TV programma OBESE. In navolging op zijn inspirerende boek Echt Radmilo, heeft hij nu een nieuw boek uitgebracht: MOMS.

Zijn nieuwe boek is voor vrouwen die zwanger willen worden, zwanger zijn of net hun kindje hebben gekregen. Hij schreef het samen met een team van professionals op het gebied van het krijgen van een kindje. Het boek is opgebouwd uit drie onderdelen; zo vind je er informatie over de werking van je lichaam voor, tijdens en na de zwangerschap. Maar ook workouts die je thuis kan doen en er staan ook heerlijke recepten in!

Winnen?

Dus wil jij je gezonde levensstijl ook voor, tijdens en na de zwangerschap voortzetten dan is dit boek zeker een aanrader En uiteraard kan je lief ook meelezen als hij wil, dan is hij gelijk op de hoogte en kunnen jullie samen een gezonde & fitte zwangerschap hebben!

Speciaal voor Fitgirls.nl stelt Radmilo een gesigneerd boek beschikbaar! Dus wil je een uniek cadeau aan jezelf of iemand uit je omgeving geven, laat het ons dan weten via een reactie op dit blog. We brengen de winnaar volgende week op de hoogte via mail!

13 thoughts on “WINACTIE: Babyshower bij Radmilo Soda!

 1. Giulia zegt:

  Wat een interessant boek! Zoiets is tenminste écht handig & origineel! Ik zou ‘m heel graag cadeau doen aan een vriendinnetje die na jarenlang proberen nu eindelijk zwanger is en haar kindje net na de jaarwisseling verwacht <3

 2. Carmen zegt:

  Ik zou heel graag dit boek willen winnen. Voor mijn zwangerschap was ik druk bezig met mijn gezonde levensstijl en sporten. Maar sinds mijn zwangerschap gaat het helemaal mis.. alles wat ik tegen kom stop ik in mijn mond en mijn motivatie voor een gezonde levensstijl is nu ver te zoeken. Ik wil mijn motivatie en levensstijl weer terug! Hopelijk komt het door dit boek weer terug en kan ik een healthy fit mom-to-be worden!

 3. Marijke zegt:

  Jaaaaaa! Deze wil ik súpergraag winnen! Ookal is mijn eigen “baby” inmiddels al 4 jaar.. Ik vind Radmilo fantastisch leuk en in mijn werk als groepslesinstructrice altijd wat humor en tips van in mee te nemen/delen natuurlijk, ik doe mee

 4. Linda zegt:

  Ooh wauw wat een top winactie! Ben nu zelf 4 maanden zwanger van onze derde. Bij de vorige zwangerschappen niet gesport maar nu wel nog steeds aan het sporten en dat blijf ik hopelijk ook doen tot het eind. Maar wat extra ondersteuning en tips uit het boek van radmilo zou echt een kadootje zijn voor mij. Heb zoveel respect voor hem! Vingers crossed in ieder geval

 5. Carolien zegt:

  Ow wauw dit boek zou ik heel graag willen winnen. Ik ben nu 15 weken zwanger en ik vind het zo belangrijk om te blijven bewegen en gezond de zwangerschap door te komen. Ik rij nu nog paard, ik loop nog hard en ik wandel veel. Het bootcampen heb ik opgegeven, omdat ik niet zeker weet welke oefeningen nu wel of niet goed zijn. Ik denk dat dit boek hele mooie handvatten geeft voor een gezonde zwangerschap en ook om na de bevalling weer snel de oude te zijn.

 6. Mieke zegt:

  Wat een supertoffe actie, dit zou perfect zijn voor mijn collega die nu bijna 6 maanden zwanger is. Omdat we allebei werken als groepslesdocent vinden we een fitte levensstijl heel belangrijk en je lichaam verandert tijdens je zwangerschap. Ik zou het echt heel, heel tot vinden om haar hiermee te verrassen!

 7. Simone zegt:

  Echt wat voor mijn vriendin Erna die 3 december is uitgerekend. Ze is mijn sportmaat en tevens instructeur! Ik kan geen betere combinatie bedenken. Zodoende gun ik haar Radmilo, nouja zijn boek dan…! Liefs en duimen maar!

 8. Tamara zegt:

  Dit boek zou ik heel graag willen winnen. Niet voor mezelf, maar voor mijn zusje. Ze is zwanger van haar eerste kindje en zit momenteel in een vervelende situatie. Ik zou haar dit boek heel graag cadeau willen doen!!

 9. Rosanne zegt:

  ik zou het boek ook heel graag willen winnen….ik had t destijds bij koffietijd al gezien toen Radmilo t daar kwam promoten, maar helaas heeft de lancering van het boek langer op zich laten wachten.
  Ik ben lekker fit gebleven tijdens mijn zwangerschap, maar wil met behulp van dit boek straks lekker ook lekker fit blijven en natuurlijk back in shape op een gezonde manier.

 10. Rosanne zegt:

  Ik zou het boek ook graag willen winnen….over 6 weken ben ik uitgerekend en dit boek helpt me vast om weer lekker snel terug in vorm te komen.
  Ik ben door blijven sporten tijdens de zwangerschap, maar hoop dat t boek goede tips en tools geeft om straks ook fit te blijven wanneer er een kleintje bij is.

 11. Suzanne zegt:

  Ik zou dit boek zo graag willen winnen voor de stoerste vrouw die ik ken; mijn grote voorbeeld met n wondertje in haar buik. Ze is altijd enorm actief, sportief en sterk en wil graag bezig blijven, maar hoe en wat is wel lastig nu. Zo’n boek zou super goed van pas komen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *