Win 2 kaartjes voor het Baker Meets Foodie event!

Bij Baker & Moore in Rotterdam kun je terecht voor een heerlijk ontbijt en/of lunch, die je ook nog eens zelf samen kunt stellen. Maandag 17 oktober vindt het Baker meets Foodie event plaats en Fitgirls geeft jou de kans om hierbij aanwezig te zijn! Is dit wat voor jou? Hieronder lees je wat het precies inhoudt én hoe je kans maakt op twee kaartjes.

The Baker & Moore – Create It Yourself

Paul en Eline zijn, zoals ze het zelf zo mooi beschrijven, ‘twee kritische horeca neuroten’. Samen bedachten ze een concept dat resulteerde in hun eigen restaurant in Rotterdam. Hoewel Paul al een aantal jaar uit de horeca was, heeft hij toch altijd het verlangen gehad om terug te keren. Hij zette zijn droom om in een doel, en dat doel is werkelijkheid geworden.

Baker & Moore is een plek waar je je terug kunt trekken om te werken, maar ook om heerlijk te ontspannen. Paul en Eline voorzien hun gasten niet alleen van kwaliteit en verse producten, maar zorgen ook voor beleving. Geen zin in de maaltijden op het menu? Met hun ‘Create it yourself’ formule kun je ook nog eens zelf je ontbijt of lunch in elkaar zetten. Hoe fijn is dat?!

Baker Meets Foodie

Baker & Moore host op maandag 17 oktober, van 15:00 tot 17:00, het event. (Food)bloggers en hun volgers komen samen om te genieten van een all-in proeverij van de nieuwe kaart. Op 12 oktober gaat namelijk hun nieuwe menukaart live en de winnaars zijn dus de eersten die mogen proeven! Zowel koffie, thee en sapjes als allerlei ontbijtjes, salades en sandwiches zullen worden geserveerd.

Wat betekent dit voor mij?

Onze twee Fitgirls Dani en Lizzy zijn er sowieso bij! Wil jij dit event ook niet missen en lijkt het jou leuk om hier met een vriend(in) naartoe te gaan? Laat dan in een reactie hieronder achter waarom jij of je vriend(in) het verdient om hier bij te zijn. Vergeet ook niet om de Baker & Moore Facebookpagina te liken en ze te volgen op Instagram, alleen dan maak je kans op die twee kaartjes. De gelukkige winnaars worden aanstaande vrijdag bekend gemaakt en op de hoogte gesteld via persoonlijk bericht.

foto

5 thoughts on “Win 2 kaartjes voor het Baker Meets Foodie event!

 1. Stephanie zegt:

  Dit zou voor mij echt de perfecte afsluiting zijn van een heel bijzonder weekend. Mijn eerste marathon ga ik aanstaande zondag lopen. En ik zou het dus helemaal geweldig vinden om hier met andere foodies te genieten van de nieuwe menukaart

 2. Chantal van Schaik zegt:

  Mijn vriendinnetje Debbie is voor haar hardloopblog op zoek naar een goede foodblogger die kan Blogger over gezonde voeding voor fitte hardlopend vrouwen.
  Dit is de perfecte kans om te netwerken en voor mij om te genieten van gezonde voeding na mijn 7de marathon dit jaar aanstaande zondag

 3. Debbie zegt:

  Allebei de paginas geliked. Ik zou graag met mn vriendin chantal gaan omdat zij ZO’N goede tijd heeft neergezet in Berlijn. Ze rent Marathons alsof het niets is. Straks nog Amsterdam en Valencia. Dan kan zo’n etentje er wel in!

 4. Marijke zegt:

  Ja kéileuk om met mijn lieve, hardwerkende, altijd enthousiaste collegaatje Renee te doen,we zijn allebei vrij aanstaande maandagmiddag! Een wonder en wat tof om samen te smikkelen dan

 5. Naomi zegt:

  Omdat we de winter in gaan en ik met lactose soms sowieso al beperkt ben is het des te leuker om meer inzichten weetjes en kennis te hebben. Daarnaast deze prachtige dames ontmoeten met zo veel positieve stuiterende energie geven zo een kick! Woehoe lets support eachother!
  Liefs naomi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *