G-Loves: Deze fitnesshandschoentjes laten je vrouwenhart sneller kloppen + Win actie!

Iedereen kent ze wel, meestal zwart van kleur en behalve functioneel niet erg fashionable. Ja, dat is hoe ik denk over de meeste fitnesshandschoenen. Tot ik de fitnesshandschoentjes van G-Loves vond…

Toen ik laatst aan het trainen was en naar mijn zwarte handschoentjes keek, dacht ik; ‘ze zitten prima, ze zorgen ervoor dat ik geen eelt of blaren krijg en ze geven me grip.’ Maar ik werd er niet echt blij van. Daar moest maar eens verandering in komen!

Na een korte zoektocht op internet vond ik de handschoentjes van G-Loves, en daar ging mijn fashion hartje sneller van kloppen. Naast dat ze functioneel zijn, ik heb ze natuurlijk eerst even getest, zijn ze ook nog eens hip en fashionable! Ze zijn er in de meest uiteenlopende printjes en kleuren, van stoer tot schattig.

IMG_4575HiRes (2) peacock black piping

skulls pink piping True Colors

pretty in pink zebra black piping

Ik ben fan! Wil jij ook een paar van deze handschoentjes? Check dan de website www.g-loves.nl en laat ons weten welk paar je wilt hebben. Waarom juist jij ze zou moeten winnen en wie weet win jij een paar! En like de pagina van G-Loves op Facebook. Op vrijdag 16 oktober contacten wij de winnaar!

wonderwoman11

77 thoughts on “G-Loves: Deze fitnesshandschoentjes laten je vrouwenhart sneller kloppen + Win actie!

 1. Myrthe zegt:

  Ik zou graag een paar handschoentjes (paars met sterretjes) willen winnen, omdat ik dan nog harder kan knallen in de gym, zonder mijn handen op te halen, waardoor ik een tijdje uit de running ben!

 2. Ymkje zegt:

  Mysterious ways’ is super mooi en past perfect bij mijn workout outfit. Het wordt ook wel een keertje tijd, m’n handjes kunnen wel wat liefde en bescherming gebruiken.

 3. Lianne zegt:

  True colours, omdat ik al jaren opzoek ben naar de perfecte handschoentjes, deze passen perfect bij mij omdat ik niet alleen wil trainen, maar ook mensen train en motiveer hun ‘true colours’ te laten zien.

 4. Natasa zegt:

  wat ontzettend leuk zeg!! Die roze, zebra print en pauwenveren print… eigenlijk zijn ze allemaal leuk!! Kan niet kiezen ❤ maar nu bezig met trainingsschema’s en daar komt binnenkort heavy lifting bij dus dan kan ik deze zeker goed gebruiken!!

 5. Leonie zegt:

  Wauw super leuke actie!! Ik denk dat ik echt een ster zal zijn met de mooie sterrenhandschoenen! Weg met de blaren en hallo tegen deze leuke handschoenen!

 6. lesley zegt:

  Ohhhhh! Ik vind ze allemaal even leuk! Ik moet ze winnen omdat ik deze week zo’n erge zweethanden had dat ik geen chipups meer kon doen, uit angst om te vallen! Dit omdat ik mijn zwarte handschoentje weer eens kwijt was met een vrolijk gekleurd handschoentje zal dat niet zo snel gebeuren denk ik.

  Wanteeem, no pain, no (baby)gains he!!

 7. Naro Lazaria zegt:

  Ik zou graag de handschoentjes genaamd I’m a slave 4 U winnen! Tijdens het sporten moet je alles uit jezelf kunnen halen en door net dat kleine beetje extra flair aan m’n handschoenen zou ik mijzelf meer kunnen motiveren om door te gaan, waar zwarte handschoenen (en uberhaupt zwarte kleding) me juist minder zal motiveren om door te zetten, simpelweg omdat het er niet leuk uit ziet en sporten dan gelijk minder leuk voelt!

 8. lesley zegt:

  HomeTrainingHealthFoodMindsetBeautyShop

  SHOPPINGG-Loves: Deze fitnesshandschoentjes laten je vrouwenhart sneller kloppen + Win actie!

  door

  Susanne van den Belt

  op

  12 oktober 2015

  21AANTAL KEER GEDEELD

  5 COMMENTS

  Iedereen kent ze wel, meestal zwart van kleur en behalve functioneel niet erg fashionable. Ja, dat is hoe ik denk over de meeste fitnesshandschoenen. Tot ik de fitnesshandschoentjes van G-Loves vond…

  Toen ik laatst aan het trainen was en naar mijn zwarte handschoentjes keek, dacht ik; ‘ze zitten prima, ze zorgen ervoor dat ik geen eelt of blaren krijg en ze geven me grip.’ Maar ik werd er niet echt blij van. Daar moest maar eens verandering in komen!

  Na een korte zoektocht op internet vond ik de handschoentjes van G-Loves, en daar ging mijn fashion hartje sneller van kloppen. Naast dat ze functioneel zijn, ik heb ze natuurlijk eerst even getest, zijn ze ook nog eens hip en fashionable! Ze zijn er in de meest uiteenlopende printjes en kleuren, van stoer tot schattig.

   

   

   

  Ik ben fan! Wil jij ook een paar van deze handschoentjes? Check dan de website http://www.g-loves.com en laat ons weten welk paar je wilt hebben. Waarom juist jij ze zou moeten winnen en wie weet win jij een paar! Op vrijdag 16 oktober contacten wij de winnaar!

  LEES OOK

  5 COMMENTS

  ABOUT SUSANNE VAN DEN BELT

  Susanne is 30 jaar, werkt als clubmanager bij HealthCity, waar ze zelf ook fanatiek sport. Fitness, kickboksen en obstacle running zijn haar favoriete sporten en daarnaast is ze onlangs gestart aan een opleiding over orthomoleculaire voeding omdat ze gelooft dat voor het beste resultaat voeding en training in de juiste balans moeten zijn.

  5 COMMENTS

  Isabel

  12 oktober 2015 op 09:58

  Die met die doodskopjes erop en roze bandje, i love it, heb nu steeds flinke blaren

  Beantwoorden

  Dana

  12 oktober 2015 op 10:09

  Oe die met de skulls of zebra print! Na 10jr zonder handschoentjes trainen vinden mijn arme pootjes dat ze wel wat sass hebben verdiend

  Beantwoorden

  Myrthe

  12 oktober 2015 op 10:09

  Ik zou graag een paar handschoentjes (paars met sterretjes) willen winnen, omdat ik dan nog harder kan knallen in de gym, zonder mijn handen op te halen, waardoor ik een tijdje uit de running ben!

  Beantwoorden

  Andrea van Bilsen

  12 oktober 2015 op 10:12

  Black with camo piping, in love! Motiveert mij nog meer om te knallen voor mijn sportieve doel dit jaar!

  Beantwoorden

  Lianne

  12 oktober 2015 op 10:35

  True colours, omdat ik al jaren opzoek ben naar de perfecte handschoentjes, deze passen perfect bij mij omdat ik

  Ohhhhh! Ik vind ze allemaal even leuk! Ik moet ze winnen omdat ik deze week zo’n erge zweethanden had dat ik geen chinups meer kon doen, uit angst om te vallen! Dit omdat ik mijn zwarte handschoentje weer eens kwijt was met een vrolijk gekleurd handschoentje zal dat niet zo snel gebeuren denk ik.

  Wanteeem, no pain, no (baby)gains he!

  #strongisthenewskinny

 9. Patricia zegt:

  Wat een leuke winactie!
  Ik zou graag de zebra handschoentjes willen winnen!
  Mijn handschoenen zijn aan vervanging toe en het is een leuke beloning voor hoe goed ik de laatste tijd bezig ben. Ik ben fanatiek aan het sporten en natuurlijk af en toe een down momentje maar weet mijzelf elke keer weer een schop onder mijn hol te geven en krijg veel motivatie van andere fitgirls. Samen staan we sterk! Bedankt voor de inspiratie! ❤️ liefs patries ( insta : healthy_patries )

 10. Deborah zegt:

  Deze zijn echt te gek! Ik zou heel graag die roze willen winnen want die past bij mijn mat en zo weet ik zeker dat mijn vriend die niet zal pakken om te gebruiken

 11. Lisette zegt:

  Jaaaaaaaaaaaaa super gaaf !! Train sinds januari dit jaar en van de week had ik het er thuis nog over dat ik eerdaags handschoentjes wil aanschaffen, lijkt me toch iets fijner trainen nog 😉

  Ik vind de zwarte naast de doodhoofdhandschoentjes wel het allerleukste en t makkelijkste met al mn sportkleding te combineren hihi

  Het lijkt me zooooooooooooo leuk om mn trainingen te mogen voltooien met deze beauties !! Duimen dus maar !!

 12. Marjan zegt:

  Ik zou graag die met de skulls (doodshoofdjes)erop willen winnen zou een mooi verjaardagscadeau zijn en heb dan geen last meer van me handen die eeltplekken gaan vertonen van de pull ups dus kom maar op ermee

 13. Amber van Osch zegt:

  Wauw supergaaf! Ik heb even op de site gekeken en zou graag ‘Black with leopard piping’ willen winnen!! Ik doe elke donderdag avond B-kick in de sportschool. Daar hebben ze natuurlijk handschoentjes liggen om aan te doen maar die zijn niets meer waard. Versleten en als je aan het boksen bent, moet je je af en toe in houden als je te hard slaat vanwege de baggere handschoentjes… Zou hierom top zijn als ik deze win zodat ik mijn eigen handschoentjes mee kan nemen naar de training!!

 14. Sjoukje van den Boom zegt:

  Ik zou heel graag de zebra print willen maar de pour somse Sugar on me is ook super gaaf! Ik ben net begonnen met crossfit, nu nog zonder handschoentjes en man o man wat doet dat pijn aan je handen.
  Met deze handschoentjes geen pijn meer en ik maak zeker de blits!

 15. Nathalie de Boer zegt:

  Hoi fitgirls.nl,

  Ik zou willen winnen; Zebra. Maar wow wat een gave printen allemaal op hun site..
  En waarom ik het verdien om te winnen? Oké daar komt het.. Ik ben inmiddels een maand of 7/8 fanatiek aan het fitnessen en aan het begin vlogen de kilo’s er af.. nog steeds ga ik 3 keer per week, maar dit kost me echt meer moeite omdat inmiddels er zelf kilo’s bij komen en mijn eten hou ik ook in de gaten.. Dus ik wil ze graag winnen voor dat extra beetje motivatie om te blijven gaan.. Want wie wil er nou niet shinen met deze handschoentjes

  Nathalie

 16. Marloes zegt:

  Ik zou heel graag de handschoentjes black camo piping willen winnen! Na vijf weken plat gelegen te hebben met enorm veel pijn, ben ik vorige week maandag eindelijk geopereerd! Het herstel gaat ongeveer zes weken duren nog, maar hoe coowl zou het zijn als ik daarna weer de sportschool binnen loop met deze fantastische handschoentjes. Helaas niet meer zo fit, maar daar gaan ze me vast bij helpen 😉

 17. Linda Oude Luttikhuis zegt:

  Leuke winactie!!
  Ik vind ze allemaal erg gaaf!!! maar als ik zou mogen kiezen , kies ik voor de Roze!
  Lekker opvallend kleurtje tijdens het sporten! En mijn kleine handen kunnen wel wat meer grip gebruiken

 18. marietje houweling zegt:

  Heel graag zou ik de zebraprint winnen. Ik ben zwaar aan het trainen om volgend jaar mee te doen met mudmaster. Mijn benen zitten wel goed maar mijn armen mogen nog groeien. Nu glijden mijn handen steeds weg als ik kracht training doe, dus jaaaaaa heel graag wou ik deze daar bij Willen gebruiken

 19. Loes Hendriks zegt:

  Als ik ze zelf zou aanschaffen, zou ik voor de “galaxy” gaan. Dit is zo een fijne toevoeging met trainen ivm grip en eelt. Train graag met handschoenen als ik deadlift, squat of dumbells gebruik. En mijn saaie zwart/grijze handschoenen zijn aan vervanging toe. Leuke actie!

 20. Cynthia zegt:

  Welke ik zou willen winnen? Ze zijn stuk voor stuk prachtig, maar mijn hart gaat sneller kloppen van de ‘Hot Pink with black lace’, de ‘Zebra’ en de ‘Galaxy’.
  De reden dat ik deze graag zou willen, is omdat ik nu eindelijk na veel onzekerheden in het krachthonk ben gaan staan! Dit is voor mij echt een hele overwinning waar ik ook enorm trots op ben, girlpower!

  Liefs, Cynthia

 21. Rebecca zegt:

  De eternal flame is gaaf 🙂

  Op dit moment gebruik ik altijd de handschoentjes van mijn vriend. Dus een paar voor mezelf zou heel fijn zijn en als ze dan ook nog zo mooi zijn 🙂

 22. Ayesha zegt:

  Ik wil heel graag Black with camo piping.
  Ik ben sinds een aantal weken intensief begonnen met afvallen en ik doe veel aan krachttraining. Ik heb nog niet veel accessoires, maar naar dit soort handschoentjes ben ik al een tijdje opzoek!

 23. Sina Pellegrom-America zegt:

  De purple rain graag! Ik ben personal trainer en vind het vaak moeilijk om leuke gekleurde kleding en accessoires te vinden voor mijn werk. Ik ben er namelijk van overtuigd dat als je er leuk uitziet, je ook beter voelt en de training leuker maakt. Leuke site trouwens, bedankt voor de tip en iedereen succes!

 24. Mariëlle zegt:

  Wat een leuke winactie! Ik zou graag de ‘black with camo piping’ winnen. Sinds ik actief aan het crossfitten ben heb ik regelmatig de blaren op mijn handen, dus ik kan wel een paar handschoentjes gebruiken. En vandaag ben ik jarig, dus dit zou een top cadeau zijn 😀

 25. Simone zegt:

  I g-love de 18k wave! Ik train sinds kort met een personal trainer en zij laat mij extra veel gewichten tillen. Ik heb nu al eelt op mijn handen! Met deze handschoenen weet ik zeker dat ik daar geen last van zal krijgen. Ik denk dat mijn trainster ze vast zelf ook wel zou willen hebben.

 26. Marileen zegt:

  De peacock handschoentjes zou ik heel graag willen hebben. Waarom? Omdat ik super trots ben op mijn niuwe deadlift PR, maar hiermee wel mijn oude handschoentjes een definitief enkeltje naar de eeuwige jachtvelden heb gegeven..oeps! Geweldige winactie met G-Loves, ik hoop dat ik kans maak 🙂

 27. Brenda Lauwen zegt:

  Ik zou graag de zwarte met de skulls winnen! Heb deze al zo vaak gezien en bekeken op de site, maar vind ze toch wat prijzig, dus steeds aan het twijfelen. Maar als ik ze win is dat ook opgelost!!

 28. Irene zegt:

  Echt te leuk deze handschoenen. Past perfect bij mijn kleurrijke gym tops de handschoenen kan ik mooi tijdens mijn kettlebell of kracht training gebruiken xx Irene

 29. Tasha polling zegt:

  Eindelijk de perfecte training gloves; Hot pink black piping XS Verschillende gloves geprobeerd maar helaas vaak te groot. Dus deze training gloves van G-loves zullen mijn trainingen nog fijner maken! #lifting #fitness #fitgirl #crossfit

 30. Laurien zegt:

  Ik zou heel graag de ‘Hot Pink with black piping’ willen winnen, omdat ik sinds kort ben begonnen met krachttraining en mijn handen vaak pijnlijk aanvoelen na het trainen. Met als gevolg blaren en ontvelde plekjes dat weer resulteert in eelt. (niet bepaald vrouwelijk, haha) Dus mijn handen kunnen wel wat meer bescherming gebruiken 😉

 31. Sarah zegt:

  I´m in LOVE!!
  Die met die skulls en Material Girl vind ik he-le-maal geweldig!! Ik draag nu van die lompe zwarte dingen (die inmiddels ook onwijs stinken, maar er in de was niet beter op worden) En als ik ze niet draag heb ik binnen no-time dikke eeltlagen op mijn handen die ik er dan weer af ga zitten pulken (iiieewl, niet erg sexy ;))
  En deze zien er zó fashionable uit! Ik ben gek op opvallende accenten in mijn gym outfits.

 32. Daniëlla van Der Meer zegt:

  Wow!! Die met die sterretjes vind ik supercool. Ik ben een echte WonderWoman fan en deze passen goed in dat plaatje. Ik ben een bootcamper (3keer per week) en vaak heb ik handschoentjes nodig omdat de grond of de dingen die ik beet bak, zeer doen. Zou tof zijn…

 33. Lieke zegt:

  Met mijn grote voeten (maat 43/44) kan ik niet vaak hippe (sport)schoenen kopen. Samen met mijn zwarte fitnesshandschoenen is dat wel heel saai! Gelukkig kan daar nu verandering in komen, als ik die hippe blauwe handschoenen win met witte sterren en gele rand in maat M! 🙂

  Groetjes Lieke

 34. Amber van weert zegt:

  De Hot pink handschoentjes!echt zo leuk ben fanatiek aan het bootcampen en dit is precies wat ik zoek voor de oefeningen die op de grond gedaan moeten worden! En ze maken mijn outfit helemaal compleet! Zou het echt super leuk vinden om ze te winnen

 35. Coby zegt:

  Yes!! Met zebraprint please zodat ze matchen met mn zebraprintbroek 😀
  Ik heb hele leuke handschoenen gekocht zo ongeveer een jaar geleden, maar helaas bleken deze te groot en krijg ik hierdoor alsnog blaren 🙁 Ik ben benieuwd of deze handschoentjes er echt voor zorgen dat ik blarenvrij kan trainen.

 36. Manon zegt:

  Wauw, wat een ontzettend toffe handschoentjes, ik zou heel graag de peacock versie willen, ik heb een enorme liefde voor dieren en voor sport en omdat ik sinds kort me ook gewaagd heb aan de ijzeren gewichten merk ik dat behoorlijk aan mijn (inmiddels niet meer zachte) handjes. Ik ben gestopt met nagelbijten waar ik ontzettend trots op was en waardoor ik mooie handen had alleen die eeltplekken maken het er niet mooier op en wie wilt er nu niet een pauwenprintje om zijn handen, ik durf te wedden dat ik daarmee nog meer gewicht kan tillen! 🙂

 37. Joyce zegt:

  Hello hello aan alle fitgirls van Nederland
  Dit is echt een super prijs waarom mijn handschoenen zijn saai en aan vervanging toe!! Na een jaar intensief gebruik mogen ze vervangen worden en het liefst zou ik dan mooie speciale willen waarom omdat mijn handen de bescherming kunnen gebruiken tegen de gewichten die steeds iets zwaarder worden maar ook de pull ups en de monkeybars zijn funest!! Heb met miudmasters de monkeybars bijna voltooid maar helaas bij de laatste 3 plons het water in en hallo blaar direct een blaar even zonder handschoenen doen want die zaten onder de modder.
  Ik ben gek op goud en gouden details rn daarom zou ik gaan voor de Hit Me With Your Best Shot!! Geef het beste bereik je doelen en doe je best!! Hit me Edith your best shot is daarom mijn favoriet tussen alle pracht en praal op g-loves.com. Nu duimen en hopen! Liefs van Joyce

  Instagram @joysportfoodfun voor wat fitte foto’s

  • joyce pots zegt:

   oh oh neee  ik zie dat ik die heb gezien op de amerikaanse site! en ze zijn niet verkrijgbaar in nederland !!! dat is jammer maar heb snel weer geneuzeld en vooral ook de teksten erbij gelezen en dan kom ik uit op deze -> FITNESS HANDSCHOEN ‘luipaard’
   Fitness handschoen in de uitvoering ‘Luipaard’. De Luipaard vertegenwoordigt strijders van kracht en moed! In Afrika worden ze gezien als het symbool van wijsheid. ik train voor kracht ik doe mee aan obstacle runs voor de fun maar soms ook wel een beetje moed voor nodig..  bovendien staan ze waarschijnlijk geweldig met mijn luipaard broek en sportbh  ik zou willen knallen met deze beauties!

 38. Mara Bremen zegt:

  De Galaxy g-loves vind ik te gek! Ik zou ze gebruiken tijdens mijn training 3 minutes Belly blitz. Geloof het of niet, bij mij werkt het! Als ik deze gloves erbij zou dragen maakt het de training iets zwaarder en krijg ik betere spieren in mn bovenarmen 😀

 39. Mandy zegt:

  Ik doe nu al langer als anderhalf jaar intensief aan krachttraining. Hierdoor krijgt ik snel eelt en blaren om mijn handen door alle stangen, etc. dat ik vasthoud. Hier heb ik vaak erg veel last van.
  Ik vind deze handschoentjes https://g-loves.com/galaxy-workout-gloves.html erg fashionable en super leuk!
  De roze kleur die erin zit matcht erg goed met mijn sport outfit!

 40. Rowena Bagman zegt:

  Die pauwveren handschoentjes zijn echt leuk!! 😀 ik zou ze graag willen winnen omdat ik eindelijk de moed bij elkaar geraapt heb om de afgelopen week het krachthonk binnen te stappen en me aan de losse gewichten te wagen. Heerlijk vind ik het! Nog mooier zou het zijn als het kan zonder blaren en eelt kan en geweldige handschoenen! 😀

 41. Shanna zegt:

  Ooh deze zijn écht toppie!
  Ik zou ze mega goed kunnen gebruiken met m’n transformatie waar ik mee bezig ben samen met een healthcoach gaan we ALLES aanpakken ook voeding zit erbij! Ik heb een spierziekte en handen doen dan vaak extra pijn met alles wat ik vast heb.
  Deze zouden enorm helpen voor de pijn, blaren etc…!!

 42. lvanbalen@hotmail.com zegt:

  Geen heel verhaal hoe en wat. Omdat ze super mooi zijn en zeer handig voor me. Omdat ik eindelijk van mijn hobby mijn werk heb gemaakt in de sportwereld!

 43. Marijke zegt:

  Juist ik moet die winnen, omdat ik 18 groepslessen per week geef, waarvan minimaal 10 per week met handschoenen aan! Goede reclame dus.. En eh.. Ik verkoop álles. Als ik een 1e paar g-loves mag winnen, kies ik de zebra

 44. Laura van der Meij zegt:

  Ooh er zijn er zoveel!! Favoriet is denk ik toch wel Eternal flame, en ook mysterious ways, galaxy, 18k wave vind ik erg leuk maar eternal flame past toch meer bij m’n sportschoenen! Lijkt me erg leuk een paar te winnen, ik heb al een paar hanschoenen versleten dus dat zou goed uitkomen!

 45. Marjolein zegt:

  Gaaf ik moet echt nieuwe handschoenen hebben. Die met sterren zijn gaaf. En anders die met doodshoofdjes super leuke niet die standaard saaie zwarten.

 46. Katja Scholing zegt:

  Gaaf!!
  Ik zou heel graag de Aloha with pink piping willen winnen. Deze draag ik bij het sloeproeien. De handschoentjes die voor het sloeproeien verkocht worden zijn saai (understatement!). Deze handschoentjes maken het roeioutfit helemaal af en ik weet zeker dat andere roeiers ze dan ook willen hebben.

 47. Natascha zegt:

  Wauw, wauw, wauw!! Die mooie handschoenen die ik graag wil winnen heten Pauw!! Met Pauw doen vervolgens mijn handen niet meer Auw! 🙂

 48. Rachel zegt:

  Hoi Susanne, wat een gave ontdekking en wat fijn dat jij ze al getest hebt.. Want naast fancy G-loves is het natuurlijk ook handig als ze functioneel zijn.
  Ik persoonlijk ben helemaal weg van de ‘Aloha’ handschoenen. Ze zijn zo ontzettend vrolijk! 😀
  En ja, waarom zou ik ze graag wil winnen? Met deze mooie handschoenen kan ik wat vrolijkheid, kleur en girl power het krachthonk in brengen. Want ‘everybody wants happiness, nobody wants pain. But you can’t have a rainbow, without a little rain’

 49. Jana zegt:

  O my, I need this in my life! Ik heb nu zondag mijn eerste bikiniwedstrijd en ben van plan om in offseason enkele zotte personal records te plaatsen, vooral bij deadliften ;). Ik gebruik momenteel oude handschoentjes van mijn broer, die nogal kolenschoppen van handen heeft, dus het is geen zicht haha :’D. Ik zou gaan voor de material girl versie, supervrouwelijk met dat kant, helemaal in contract met diegene die ik nu heb haha. Greetz!

 50. Gitte zegt:

  Die blauwe met die gele sterren. Echte super women variant vind ik die.
  Ik heb de pauwenveer variant al maar een extra is nooit weg.
  Super fijne handschoentjes!

 51. Ingrid zegt:

  Ohhh my god… Wat zijn ze fashionable! Ik zou ook wel graag met zo’n hippe handschoentjes willen sporten! Mijn fietshandschoentjes die ik gebruikte met fitness, zijn op, versleten en NOT fashionable! Ik kan moeilijk kiezen hoor met zulke leuke collectie. Maar als ik dan toch ‘n keuze moest maken, zou ‘t de True Colors worden. (en op de 2e plaats gevolgd door Black hot pink en de 3e plaats zou voor mij gaan naar de paarse met zwart) O:)

 52. Nicole koning ter heege zegt:

  Wat gaaf!! Deze zou ik heel graag willen winnen, ik train 4/5 keer in de week (crossfit) en heb elke keer de handen kapot! Ze zijn zo handig en ook nog fashion ook tijdens het sporten! Een musthave van elke sportvrouw ik zou graag die zwarte met roze rand willen winnen! en zo niet komen ze bovenaan mijn verlanglijstje!

 53. Nicole zegt:

  De blauwe handschoentjes met de witte sterren deden mij meteen denken aan Wonder Woman! Daar gaat niet alleen m’n fitte fashionhart sneller van kloppen, maar mijn inner geek wordt hier ook nog eens super blij van. Hoe gaaf is het als ik in het krachthonk sta als een échte Wonder Woman (nu alleen de invisible plane nog)? Daarbij valt er over de grip van mijn huidige saaie zwarte Nike’s echt niet meer naar huis te schrijven. Heel gaaf!

 54. Patty zegt:

  Hi fitgirls wat een waanzinnige actie weer! Dee handschoenen maken liften nog leuker! Ik ben dol op mijn speeluurtje in Het krachthok en als ik dit nog Meer in stijl zou kunnen doen zou het waanzinnig zijn! Mijn Eigen handschoentjes hebben de Strong Man Run (jup, meedoen met de big guys haha) Niet helemaal overleefd dus heb elke keer mijn handen openliggen… En omdat ik mijn eigen grenzen qua wat ik kan steeds wil verleggen zouden deze handschoentjes ook qua comforbaliteit meehelpen. En laat die mannen dan maar kijken als ik soms meer gewicht dan hen weg druk of squat. Fitgirlpower haha !! Ik zou gaan Voor FITNESS HANDSCHOEN ‘AZTEC’! Tof!

 55. Ramon zegt:

  Ik zag dat mijn vriendin dit bericht geliked had op Facebook en ik weet dat ze al een tijdje opzoek is naar fitness handschoenen. Voor haar doe ik dan ook heel graag mee om kans te maken op de pink camouflage.
  Vanaf volgende week gaan we samenwonen, en zullen we veel samen in de gym beesten. Hoe fantastisch zou het zijn als ik haar dit cadeau kan doen!

 56. Patty zegt:

  Hoi Susanne, heb meteen de pagina in mijn favoriete opgeslagen hahaha…. ik denk dat ik samen met heel veel andere fitgirls onze nagels kapot bijten en duimen duimen duimen tot vrijdag…! Ik kan niet anders zeggen dat ik waanzinnig blij zou zijn met deze beauties. Hup hup goals en doelen omhoog en knallen maar. En dan dat zonder kapotte handjes en met kapotte oude handschoentjes hihi :D! Fijne dag!

 57. Shelley zegt:

  Aloha!
  Ik heb sinds kort een super geweldige vriend en sterk dat ie is… Hij is personal trainer en fitness instructeur en nou wil hij mij natuurlijk ook aan het sporten zien. Vorige week voor het eerst samen getraind, ik had na alle sumo dead lifts en shizzle meteen last van blaren op mijn handen (foto van het intensieve liften enzo: https://instagram.com/p/8ZA1_NgKaJ/?taken-by=shelleybmorales). Nou hou ik er ook wel van om er stylish uit te zien tijdens het sporten, dus lijken de “hot pink met kant” handschoentjes perfect voor de girly mij voor alle andere keren dat ik ga sporten met m’n beest. Every beast needs a beauty, zullen we dan maar beginnen bij de handschoentjes?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *