Fitfashion: vijf nieuwe collecties sportondergoed

De meeste vrouwen dragen tijdens het sporten een sport bh. Een sport bh geeft meer steun en zorgt ervoor dat alles netjes op zijn plaats blijft. Wel zo prettig tijdens een intensieve workout! Het dragen van speciale sportslips en -strings lijkt misschien minder voor de hand liggend. Toch kan sportondergoed erg functioneel zijn. In dit blog zetten we de vijf mooiste setjes voor je op een rij.

Toen de nieuwe sportcollectie van Sylvie Meis voor Hunkemöller uitkwam en zij gehuld in slechts een sport bh en string op de foto stond, was mijn eerste (nogal stomme) reactie: ‘Wie gaat er nu in een string sporten?!” ‘Nee sukkel’ riep één van mijn vriendinnen gelijk, ‘dat is voor ónder je sportkleding.’ Ik was nog steeds niet onder de indruk. Wie gaat er nu een speciale sportstring aanschaffen? Nou, die vriendin van mij dus.

Ze stond regelmatig in de sportschool aan haar billen te friemelen of sprong ongemakkelijk van het één op het andere been omdat haar ondergoed niet goed zat. Ook was een kanten lapje stof niet zo prettig om op te zitten tijdens een spinning les. Toen ze een speciale sportstring aanschafte, had ze nergens meer last van. Na deze wijze les ging ik op zoek voor jullie en zocht ik mijn favoriete sportondergoed uit!

HKMX Sylvie sportstring en sport bh

sylvie fitgirls ondergoedd

Hema sportslip en sport beha

hema sportbh fitgirls hema sportslip fitgirls

Bjorn Borg sport top en hotpants Mirage

top brjorn nborg bjorn borg

 

Marie Jo Action Arrow beha en hotpants

marie_jo-lingerie-underwired_bra-action_arrow-0150011-black-0_3429739

marie_jo-lingerie-shorts_hotpants-action_arrow-0550013-black_21134

 

Purelime sportbeha en sportslip

091-support runnersworl

Draag jij speciaal sportondergoed tijdens het sporten? 

One thought on “Fitfashion: vijf nieuwe collecties sportondergoed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *