VIDEO #ThisGirlCan: Fearless & Killing It

In Engeland is momenteel een campagne gaande genaamd #ThisGirlCan. De Nationale campagne, ontwikkeld door Sport England roept alle vrouwen op om actief bezig te zijn. De organisatie benadrukt het feit dat iedere vrouw kan bewegen. #ThisGirlCan daagt vrouwen uit om nieuwe dingen te proberen, zodat iedereen de sport kan vinden die bij haar past.  Het maakt niet uit hoe goed je bent, jij kan rocken! 

This Girl Can celebrates the active women everywhere who are doing their thing no matter how they do it, how they look or even how sweaty they get.

Dit is natuurlijk een campagne naar ons hart! Over het algemeen hebben mensen misschien het idee dat ‘fitgirls’ meiden zijn die alleen maar gezond eten en streven naar een superstrak lichaam, maar niets is minder waar! Iedereen kan een fitgirl zijn: sterk van binnen, sterk van buiten. Het gaat erom dat je datgene doet waar jij gelukkig van wordt en waar jij je fit door voelt, ongeacht de mening van anderen.

STRONG IS SIZE PERFECT

Op de website vind je informatie over sportactiviteiten waar jij misschien nog nooit aan gedacht had. Deze onconventionele sporten kunnen soms een stapje te ver kunnen lijken. Maar #ThisGirlCan maakt elke activiteit toegankelijk. Van roller derby (een soort rugby op rolschaatsen) tot boogschieten, je kan alles uitproberen. Op hun site kun je de persoonlijke verhalen lezen van vrouwen zoals jij en ik, in alle soorten en maten, die stuk voor stuk sport gebruiken als een manier om zichzelf te versterken. Niet om een ideaalbeeld na te streven of omdat ‘iedereen het nu eenmaal doet’, maar omdat ze zich er sterker en energieker door voelen.

De boodschap van de campagne is dat het niet uitmaakt wat je doet of hoe goed je bent in sport. Iedere vrouw kan actief zijn en plezier hebben als ze sport. Je hoeft niet te doen wat alle anderen doen. Zolang het jou energie geeft, is het goed. Je weet pas wat je leuk vindt, door nieuwe dingen te proberen. Je hebt niets te verliezen!

GET INSPIRED, GET ACTIVE

Heb je na het zien van bovenstaande video ook zo’n zin om actief bezig te zijn? Waar wacht je nog op? Wees niet bang om in beweging te komen. Geniet er van! Jij verdient het om de sterke vrouw die in jou zit te laten zien! Maak je niet druk om je klotsende oksels, jiggelende vetjes en dat knalrode hoofd. Wanneer je je sterk voelt van binnen zal de wereld dit zien en zich laten inspireren.

“Get out of your Comfortzone. Be #Fearless.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *