Victoria’s Secret lanceert sport-bh voor hartslagmeter

Victoria’s secret. Menig vrouw krijgt een lichtelijke zenuwinzinking van deze meest prachtige, vrouwelijke en sexy lingerie. Afgelopen week was het weer tijd voor de jaarlijkse VS fashion show (ditmaal in London). Er liep een scala aan prachtige modellen en angels over de catwalk met de meest stunning body’s gehuld in adembenemend mooie lingerie.

Wat sommige vrouwen misschien nog niet weten is dat er niet alleen gedacht wordt aan prachtige lingerie maar ook aan nachtkleding, parfum, bodyproducten, tassen en sportkleding. Aan deze laatste categorie kunnen we iets bijzonders toevoegen namelijk de : Incredible by Victoria’s secret heart-rate monitor compatible sport bra. 

VSX-sportbh-fitgirls

Deze sport-bh is ontwikkeld met ingebouwde elektroden ter vervanging van de borstband. Aan de voorkant is de bh voorzien van sensoren die hechten aan de meeste hartslagmeters. Vanaf nu is het dus niet meer nodig om een borstband onder je sport-bh te frustselen, met deze nieuwe aanwist van VS kun je de sensoren van je borstband aan de VS sport-bh bevestigen. Dag lelijke borstband!

Perfect geschikt voor hardlopen, boksen en high-impact workouts (maar natuurlijk ook voor elke andere fashionable fitgirl).

De sport-bh is gemaakt van Body-Wick stof. Dit zorgt ervoor dat de bh koel en droog blijft en geeft door middel van de naadloze technologie extra stevigheid en comfort aan onze boobies!

De pluspunten op een rijtje

Maximale ondersteuning.
Ademende bekleding met Wicking-voering.
Gewatteerde, gebonden, naadloze technologie die irritatie voorkomt.
Super zachte elastische band voor comfort & beweging.
Voorgevormde cups en verstelbare rug sluiting.
Body-Wick houdt je koel en droog.
Perfect voor hardlopen, boksen, cardio en andere high-impact workouts.
Inclusief hartslag sensoren, geen aparte borstband nodig!
Uitwasbaar in de wasmachine.

Een klein minpuntje

Monitor niet inbegrepen: gebruik met de meeste clip-on hartslagmeters door toonaangevende merken.

Hoe te gebruiken

De elektroden op de binnenkant van de bh dienen vochtig gemaakt te worden voor gebruik. Vervolgens bevestig je jouw eigen hartslagmeter (zit bevestigd aan de borstband) aan de bh en hoef je alleen te checken of de elektroden goed tegen de huid zijn aangedrukt. That’s all!

De “Incredible by Victoria’s Secret Heart-Rate Monitor Compatible Sport Bra”, zoals de sport-bh heet, kost ongeveer € 70,00 – 75,00 en is verkrijgbaar in het roze en grijs.  Helaas alleen te koop via victoriasecret.com (de verzendkosten bedragen ongeveer € 30,00).

Bron: www.victoriasecret.com

3 thoughts on “Victoria’s Secret lanceert sport-bh voor hartslagmeter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *