Uitslag win actie: The Nike Gifting Experience

Hoor, wie klopt daar kinderen? Hoor, wie klopt daar kinderen? Het is vandaag pakjesavond, dus Fitgirls.nl en Nike delen uit. Een paar weken geleden ben ik voor jullie de Nike store gaan verkennen en ben ik op zoek gegaan naar de leukste Nike Gifting Experience items! Door in een reactie te vermelden welk item je graag zou willen kopen en waarom maakte je kans op een giftcard t.w.v. 100,-

Zoals Hennie Huisman altijd zei: Er kan er maar één de winnaar zijn! Ik wil iedereen die mee gedaan heeft aan de Nike win actie enorm bedanken voor jullie reactie en de enthousiasme in jullie berichten op de website! Na lang wikken en wegen hebben we gekozen voor Fay’s persoonlijk sinterklaas gedichtje voor Fitgirls.nl: Fay van harte gefeliciteerd met je Nike giftcard t.w.v. 100,-.

Lieve fitgirls.nl,

De Sint komt op 5 december weer cadeautjes uitdelen
en geeft Daphne de taak een waarde cheque te verdelen

Sporten vindt de Sint goed voor lichaam en geest
of je nu buiten rent of binnen traint als een beest

De nieuwe Nike Gifting collectie draagt bij aan dit sportieve doel
Just Do It! en je hebt na het trainen een super gevoel

Ik hang het liefste aan de gewichten in de gym
Maar zonder goede trainingsschoenen is dit natuurlijk niet zo slim

Daarom wil ik graag de Nike Flyknit Zoom Agility
dat is belangrijk voor een goede, sterke stability

De kleur boeit me eigenlijk helemaal niet
Ik ben tenslotte geen zeurpiet

Hulpsint Daphne, hopelijk is het op 5 december zover
En blaas ik op mijn nieuwe nikes mijn persoonlijk lifting record omver

Groeten Fay

Lieve Fay, graag ontvangen wij jouw n.a.w. gegevens op daphne@fitgirls.nl! Voor degene die niet gewonnen hebben, klik hier en verwen jezelf met de mooie items die Nike in haar webshop heeft :).

One thought on “Uitslag win actie: The Nike Gifting Experience

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *