Uit je hoofd, in je lijf! Dit kan meditatie voor jou betekenen.

Wellicht probeer ook jij van meditatie een gewoonte te maken. Wij horen nog vaak van mensen die naar onze cursussen en retreats komen dat zij het lastig vinden om meditatie vol te houden. Door alle drukte schiet het er snel bij in en ook wordt het effect niet altijd gemerkt. Tijdens onze retreats krijg je daarom in 6-dagen een meditatie techniek aangeleerd. We vertellen jij alles over de verschillende bewustzijnsniveaus en Meditatie expert: Christiano van Innertechnology deelt met onze deelnemers zijn krachtige formule. Hij laat je ervaren hoe het voelt als je mediteert op Theta en Delta niveau! Hoe dat werkt leg ik je uit.

Als je begint met meditatie is het goed om te beseffen dat jouw systeem zich eerst zal moeten gaan ontladen. Je hebt namelijk veel opgebouwd in de voorgaande jaren! Alle spanningen, stress en niet verwerkte emoties zullen ontladen willen worden. Het is super goed als je leert hoe jij je eigen systeem kunt ontladen om zo uiteindelijk rust, helderheid en focus te gaan bereiken. Je zult merken dat je door de technieken die wij toepassen je snel door de eerste fase heen gaat, je makkelijk je eigen structuur zult vinden en dat er daarna nog zoveel meer mogelijk is door middel van meditatie!

Als je begint met mediteren is het belangrijk dat je Alfa en Theta hersengolven aan leert te maken zodat je daarna kunt gaan mediteren op Delta niveau. Als jij dit jezelf niet aanleert, is het effect van je meditatie niet heel krachtig. Hiervoor hebben wij tijdens onze retreats visualisatie-oefeningen ontworpen die jou zonder moeite naar een Theta en Delta bewustzijnsniveau zullen brengen.

Gebruik meditatie om je talenten te verbeteren

Als jij je deze eerste fase eigen hebt gemaakt dan is het natuurlijk super om je verder te blijven verdiepen. Door te blijven trainen met geavanceerde meditatietechnieken kun je vervolgens gaan beginnen met het verscherpen van je zintuigen. De meditatietechnieken die wij je leren kun je bijvoorbeeld gaan gebruiken om jezelf te gaan trainen om beter te worden in je werk of bijvoorbeeld in sport. Je kunt meditatie nu gaan gebruiken om meer fysieke en mentale energie te krijgen!

Christiano heeft de afgelopen 15 jaar in zijn trainings- en coachingspraktijk duizenden mensen leren mediteren. Door middel van speciaal ontworpen meditatietechnieken helpt hij mensen om hun talenten te verbeteren en hun doelen te bereiken. Tijdens onze retreats kun jij hier ook volop mee aan de slag!

Echt efficiënte meditatietrainingen worden in Nederland nog weinig gegeven. Deels komt dit omdat mensen niet altijd door hebben dat mediteren nog zoveel meer kan brengen dan alleen innerlijke rust en focus. Deels ontbreekt het nog aan kennis omtrent dit onderwerp. Mediteren is echt een prachtig medium om je systeem (lichaam een geest) te leren beheren en te perfectioneren. Door gericht te mediteren en het structureel toe te gaan passen in je leven kun je gaan leren samenwerken met je gedachten en emoties. Je zult gaan merken dat jouw gedachten en emoties redelijk makkelijk te beheren zijn als jij op de juiste manier traint.

Emoties en gedachtes zijn puur energie en ze kunnen zowel voor, als tegen je werken!

Er schuilt een grote kracht in het leren beheren en richten van onze emoties en gedachten tijdens een meditatieve staat. Meditatie kan er echt voor zorgen dat je meer energie en creativiteit hebt om datgene te bereiken wat je voor ogen hebt. Wij hopen jou door dit artikel te inspireren om eens echt te gaan kijken naar wat meditatie voor jou kan betekenen. Tijdens de retreats die wij organiseren delen wij graag onze kennis met jou en werken we samen naar jouw doelen toe. Geloof ons, echt iedereen kan dit leren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *