Train als een Angel met de modellen van Victoria’s Secret

Het is bijna zover: 9 december vind de jaarlijkse Victoria’s Secret Fashion Show weer plaats. Reden voor de Angels om zich in het zweet te werken om er begin december in London weer geweldig uit te zien.

Dit jaar schitteren onder andere Adriana Lima, Alessandra Ambrosio en Candice Swanepoel weer in de fashion show van Victoria’s Secret. Maar hoe komen zij nou eigenlijk aan hun perfect getrainde bikini body? In de serie Train Like An Angel kun je deze drie Angels volgen in hun training, bestaande uit fullbody workouts en oefeningen gericht op de armen, benen en de core.

Full body workout met Candice Swanepoel

Candice Swanepoel neemt ons mee in haar full body trainingsroutine. Deze begint met twee sets core oefeningen. Vervolgens laat Candice ons balletoefeningen zien die gericht zijn op de billen, armen en buik. Ze legt uit dat je bij balletoefeningen je spieren optimaal gebruikt doordat je de controle over je hele lichaam probeert te krijgen.

Arms workout met Alessandra Ambrosio

De armoefeningen van Alessandra zijn gericht op de biceps, triceps en schouders.

Core workout met Adriana Lima

De core is de basis voor de balans, kracht en coördinatie van je hele lichaam. De oefeningen die Adriana doet zijn goed voor het trainen van de spieren in je buik en onderrug, maar ook voor het trainen van je heupen, schouders en nek.

Ready to train like an angel?

2 thoughts on “Train als een Angel met de modellen van Victoria’s Secret

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *