Brand new! Timberland opent vier nieuwe stores

Timberland fans opgelet! Timberland opent vier nieuwe stores in Nederland. Wij waren bij de opening party van de nieuwste winkel in Amsterdam! Check it out! 

De openings party werd georganiseerd door o.a.; Hoofd Redactrice Danique Hoofwijk van Girlscene.nl en Lifestyle blogger Lars Tibben, eigenaar van de websites; UrbanRunners, The Denim Daily en One Sec Please. Timberland bied je een stoere en casual stijl in fashion met o.a.; blousjes, jeans en vooral toffe boots, schoenen en sneakers!

Niet alleen zijn de schoenen tijdloos en comfortabel, ze zijn ook nog eens gemaakt van duurzame materialen. Timberland is op dit moment een van de meest duurzame keuzes in de schoenen sector. Wist je dat de binnenkant en zool van de schoenen gemaakt zijn van gerecyclede flessen en rubberen autobanden? De schoenen zijn van zeer goede kwaliteit en met veel stijlen te combineren voor zowel heren, dames en ook kinderen. Kwaliteit, fashionable en heel stoer! Hieronder de fotoreportage van de winkel en het shopevent! 

timberland_opening_fitgirls_amsterdam_01

Timberland heeft nieuwe stores in Utrecht, Den Haag, Arnhem en Amsterdam! 

timberland_opening_fitgirls_amsterdam_03

De opening is goed verzorgd; organic bites, drankjes en er is zelfs een D.J. aanwezig! 

opening_timberland_store_amsterdam

timberland_opening_fitgirls_amsterdam_02

Fit Girls Love Fashion! 

timberland_opening_fitgirls_amsterdam_01

We ontmoetten (links) Fit Girl Danielle de Wildt, Essentrics docente in ‘de Gymzaal’ in Amsterdam. Rechts: Danique Hoofwijk en Lars Tibben. Bedankt voor de gezellige avond! 

timberland_fitgirls_boots

 Stijl je favoriete sporty chic look met toffe Timberland schoenen! Shop jij ze binnenkort?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *