Rita Ora’s Adidas Originals ‘Pastel’ & ‘Colourblock Packs’

Adidas Originals heeft het uit alle hoeken aangekondigd. Vandaag worden de tweede en derde pack van de #Unstoppable collectie met de Britse zangeres Rita Ora gelanceerd!

Packs

Rita Ora is #Unstoppable! Na de lancering (vorige week) van de ‘Black Pack‘, zullen vandaag de volgende twee packs van de collectie gelanceerd worden. De ‘Colourblock & Pastel packs’ laten wederom verschillende persoonlijke kanten zien van het stijlicoon. De collectie bestaat uit 5 verschillende packs: Blackpack, Pastel Pack, Colorblock Pack, Spray Pack, en Roses Pack. Aan elke look en item geeft ze haar eigen Rita Ora twist! Ze staat in de muziek industrie dan ook bekend om haar energie en originaliteit. Dat vinden we ook in haar zelfbewuste en unieke collecties terug. Van romantische girly colors tot stoere fitchicks items. Maak kennis met de looks en shop ze direct op de website van Adidas.

Rita_Fans_Rita_ora_

Pastel & Colourblock Pack

In tegenstelling tot de boy-ish look van de eerste pack, laat deze collectie de vrouwelijke kant zien van Rita Ora. Pastel kleuren doen haar denken aan romantische plekken waar vrouwen roze en romantiek en tegelijkertijd vrouwelijkheid en glamour uitstralen. In de items vind je ook een veertjes motief welke geïnspireerd is op Rita’s eigen duif tattooZo vind je in de collectie een sweatshirt met vleermuismouwen en cut-out schouders, evenals een track top met steile kanten details van veren langs de mouwen. Geïnspireerd door stoere FitGirls maar wel met een touch of femininity!  Dat is de look van de Colourblock pack!

rita_oraRita_ora_adidasrita_ora_adidas_originals

rita_ora

rita_ora_colourblack

orginal_rita_oraOriginals_by_Rita_Ora_NOV_AW14_19

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *