Eva Spigt
Eva Spigt

Eva is een echte sportfreak en vindt het vooral leuk om mee te doen aan wedstrijden. Of dat nou marathons, triatlons of obstacle runs zijn, Eva is altijd in voor een challenge. Haar ultieme droom is om ooit een Iron Man te gaan doen!

Meer info
Marielle van Buuren
Marielle van Buuren

Marielle is 34 jaar, moeder van vier (!) kinderen, getrouwd met Douwe en ondernemer bij Strack.nl. Samen met haar bureaugenoten maakt ze beeld, video en tekst voor social media, websites en magazines. Haar passie is sport en gezonde voeding en op Fitgirls schrijft ze hier gretig over. Een fitmomma die je zeker zal inspireren!

Meer info
Jamila Vriesman
Jamila Vriesman

Jamila komt regelmatig bij de redactie langs om iedereen een mentale boost te geven. Positivo in hart en nieren en een onuitputtelijke energiebron die haar nog wel eens in de problemen brengt.Door middel van sport en mindfulness houd ze zichzelf in bedwang en inspireert deze oude ziel haar medemens. She’s got that sparkle you wanna stick around with.

Meer info
Anoek de Voogd
Anoek de Voogd

Anoek de Voogd adviseert mensen op het gebied van een gezonde leefstijl, daarbij betrekt ze alle factoren die ermee te maken hebben, namelijk: voeding, beweging, mindset en ontspanning. Anoek is gewichtsconsulent BGN, personal trainer, sportpsycholoog en leefstijlcoach. In haar eigen bedrijf Anoek de Voogd Sport & Exercise begeleidt ze mensen door middel van één-op-één begeleiding, workshops, groepstrainingen en online coaching. Voor meer informatie kun je kijken op www.anoekdevoogd.nl en www.anoeksportenvoeding.nl.

Meer info