Review OneFit + WINACTIE

Baal jij ook zo als je favoriete les opeens verplaatst wordt naar een ander tijdstip en je daardoor deze les niet meer kan volgen? Als je wil sporten met vriendinnen en zij overstappen naar die leuke nieuwe sportschool maar jij nog aan een jaarcontract vastzit? Of je wilt ook wel eens in een ander park bootcampen dan in het park bij jou om de hoek? Dan is OneFit zeker iets voor jou!

Sport and the City

Ik, als redelijk nieuwe bewoonster van Amsterdam, was op zoek naar een sportschool. Maar welke?! Deze stad biedt zoveel keus dat ik door de bomen het bos niet meer zag.

Tot ik een telefoontje kreeg met de vraag of ik bereid was om een abonnement te testen en te reviewen voor OneFit.

OneFit… Ik had de naam wel eens voorbij horen komen, maar wat was het precies? Toen mij duidelijk werd dat dit betekende dat ik een maand lang lang verschillende sportscholen mocht gaan proberen, yoga- en danslessen kon gaan volgen en er zelfs sauna bezoekjes bij zaten was ik al snel om. Kom maar door met dat abonnement!

Na twee dagen ongeduldig voor de brievenbus te hebben gezeten was mijn pas er dan eindelijk….  En oh my, wat een tof concept! Ik ben afgelopen maand op mijn fiets door heel Amsterdam gesjeesd, heb elk stadsdeel gezien en zoveel mogelijk verschillende sportscholen en yogastudio’s uitgeprobeerd! Met yoga en dans als passie is het voor mij een groot pluspunt dat ook yogastudio’s en dansscholen zijn aangesloten bij OneFit. De lessen die ik heb gevolgd zijn o.a.: Insanity, Yin Yoga, Candlelight Yoga, Hot Yoga, Pilates met en zonder apparaten, core strength, total body workout en fitness. Helaas had ik maar een maand, want ik had nog zoveel meer uit willen proberen!

Bij iedere sportschool en yogastudio werd ik behandeld als ieder ander lid. Je mag, als je eenmaal binnen bent, zo lang blijven als je maar wilt en alle lessen volgen. Ook mag je bij diverse sportscholen ‘’vrij’’ sporten waardoor je krachttrainingen er niet onder hoeven te lijden ;-).  In het systeem kun je je reserveringen terugkijken en inplannen voor de komende dag, week of maand. Je mag elke locatie vier keer per maand bezoeken. Je kunt er dus voor kiezen om elke week dezelfde les te volgen, maar er is zo enorm veel keuze ( +/- 50 locaties in Amsterdam en omgeving) dat je makkelijk elke dag ergens anders kan trainen.  Als je bent ingelogd kun je ook op activiteit, datum, tijd, en zelfs postcode zoeken. Heb je bijvoorbeeld weinig tijd maar wil je wel graag sporten, dan kun je een locatie in de buurt zoeken, reserveren en gelijk meedoen. Ideaal!

Forty Degrees -1
Beeldmateriaal: Forty Degrees (yoga studio)

Wie zijn de slimmeriken achter OneFit?

OneFit is in 2013 opgericht door Serge Brabander en Camille Richardson. Serge was hiervoor directeur van Boomerang Cards en Camille heeft 13 jaar lang professioneel basketbal gespeeld. Geen standaard fitnessgoeroe dus, maar als je het mij vraagt wel hele slimme ondernemers, want waarom bestond er niet eerder zoiets als OneFit?

Inmiddels is OneFit het grootste health- en fitnessnetwerk van Nederland. Eén systeem om overal te sporten. Je kiest zelf welke work-out je wilt doen, desnoods iedere dag iets anders. Anytime, anywhere! Je regelt alles online, zit niet aan een contract vast en je betaalt geen inschrijfgeld.

Bij het abonnement OneFit Unlimited zijn nu meer dan 50 locaties aangesloten in Amsterdam en omgeving en dit worden er alleen maar meer! Daarnaast wordt de Unlimited kaart binnenkort ook uitgerold naar andere steden. Dus nog even geduld voor alle Fitgirls buiten Amsterdam…

Heb ik je enthousiast gemaakt en heb je geen geduld meer? No worries! De OneFit Prepaid kaart is nu al landelijk te verkrijgen en te gebruiken bij honderden sportlocaties. Kijk snel op www.onefit.nl voor een locatie bij jou in de buurt!

Great - 1
Beeldmateriaal: Great (sportschool)

Alle voordelen van OneFit op een rijtje

  • Geen inschrijfgeld
  • Geen opzegtermijn
  • Opzeggen of stopzetten wanneer je maar wilt (bijv. tijdens blessure of vakantie)
  • Keuze uit ruim 2000 groepslessen waaronder:

BodyPump, Bokstraining, Bootcamp, Crossfit, Dans, Fitness, Hot Yoga, Kickboxen, Looptraining, Pilates, Pole Fitness, Spinning, Wellness, Yoga, Zumba en Zwemmen.

  • Keuze uit twee soorten abonnementen:

Prepaid abonnement: Je betaalt per bezoek met zogenaamde credits. Deze credits zet je gemakkelijk op je kaart (een credit kost € 2,50. Bij het bestellen van 20 credits of meer ontvang je 10% korting) en je betaalt dus alleen wanneer je ook daadwerkelijk sport.

Unlimited abonnement: Je betaalt een vast maandbedrag en kan onbeperkt sporten en/of deelnemen aan alle lessen. En het mooiste: een unlimited abonnement kost slechts €49,- !!!

Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Dat dacht ik ook. Maar het is écht ideaal.

Winactie!

Wil jij graag twee maanden een OneFit abonnement uitpoberen? Like dan Fitgirls.nl op Facebook en vertel in een comment onder de post waarom jij deze uitdaging aan zou willen gaan en wie weet ga jij ervandoor met dit proefabonnement!

Liefs,

Lizzy

@happylife_liz

One thought on “Review OneFit + WINACTIE

  1. Michelle zegt:

    I hope it’s not too late for this giveaway! I’ve recently moved to Amsterdam myself and just heard about OneFit, would love to try it out for myself.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *