Rennen en klimmen voor meisjes in Indonesië

Studenten van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht organiseren zaterdag 23 mei het slotevent van de jongerencampagne ‘The Road To Happiness’ van Plan Nederland. Ren en klim jij ook mee?!

Het doel is om andere jongeren bewust te maken van de obstakels waarmee jonge vrouwen in ontwikkelingslanden te maken hebben. Jongeren kunnen hun steun betuigen door klimmend en klauterend deze obstakels symbolisch te overwinnen op de Survival Challenge Zeewolde.

Afgelopen vier jaar zijn studenten op reis gegaan naar Ghana en Indonesië. Waar ze met eigen ogen hebben gezien hoe meisjes daar achter gesteld worden. De studenten hebben hun ervaringen en talent gebruikt om inspirerende campagnes te ontwikkelen. Survival Challenge Zeewolde geeft Plan Nederland dit jaar de mogelijkheid renners bewust te maken van deze situatie. Deze Obstakel Run is de afsluiting van deze unieke samenwerking van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en Plan Nederland.

Aanmelden voor het Plan-team kan tot aanstaande woensdag 20 mei tot 17:00 uur. De studenten hopen dat zoveel mogelijk mensen aanstaande zaterdag 23 mei mee rennen op het strand van Zeewolde. We steunen dit evenement en jij kunt nu ook helpen door je in te schrijven en mee te rennen voor de meisje in Indonesië.

Alle info op een rij

Wat: Survival Challenge Zeewolde 2015
Waarom: Rennen en klimmen voor meisjes en jonge vrouwen in Indonesië!

Datum: Zaterdag 23 mei 2015

Plaats: Het strand van Zeewolde

Starttijd Plan-team: 12:00 uur

Kosten: 25,-

Tickets verkrijgbaar tot woensdag 20 mei 17:00 uur: http://survivalchallengezeewolde.nl/inschrijven/

Facebook: https://www.facebook.com/events/1600552180184361/

Website: https://www.plannederland.nl/actueel/campagne/road-happiness

http://www.mtv.nl/plannederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *