Ren mee met team Fitgirls.nl! Winactie Strong Sister Run

Afgelopen maanden maart en april stonden in het teken van angsten overwinnen en uit je comfortzone treden. Deze periode willen wij in stijl afsluiten door zelf uit onze comfortzone te treden. Op 30 april zal de redactie van Fitgirls.nl deelnemen aan de Strong Sister Run in Rotterdam en jij kan met ons meedoen!

UPDATE: De winnaar is bekend! Jill heeft samen met haar tweelingzus de twee tickets gewonnen 🙂

Het gaat niet om de tijd, maar om de fun! Deze girls only obstakel run in Rotterdam is uitdagend en super gezellig! Zeven kilometer lang klauter en kruip je naar de finish en dat doe je samen met duizenden andere stoere chicks. Wij zullen samen uitdagende obstakels trotseren, inclusief modderbad. Het wordt niet makkelijk, het wordt niet charmant, maar het wordt wel een ontzettend gave ervaring! Women empowerment, kom maar op.

foambath SSR

Na afloop hebben we wel een drankje en een dansje verdiend en ook dat kan allemaal op dit super toffe evenement! Op het terrein zijn leuke hotspots en DJs, die ons helpen met het vieren van onze overwinning.

Wij hebben er ontzettend veel zin in om alles wat we deze maand geleerd hebben van onze geweldige bloggers in de praktijk te brengen. We weten nu hoe belangrijk het is om nieuwe dingen te proberen, om iets gewoon te doen ook al beangstigt het idee je, want op die momenten groei je en maak je het verschil. Het is oké om bang te zijn, maar laat angst je leven niet leiden. Laat het je niet tegenhouden in het verwezenlijken van je dromen en het ontwikkelen van jezelf. We can do this!

SSR keyvisual

Met wie durf jij deze uitdaging samen met ons aan te gaan? Wie is jouw strong sister en wat maakt haar zo sterk? Zet het in de comments hieronder en wij kiezen de beste uit! De winnaar zal samen met Dani, Lizzy, Maaike, Daphne, Dina en Sylvia het Fitgirls.nl Team vertegenwoordigen als VIPs van het evenement.

See you there!

10 thoughts on “Ren mee met team Fitgirls.nl! Winactie Strong Sister Run

 1. Avatar
  Jill zegt:

  Hoi!
  Mijn strong sister is natuurlijk mijn tweelingzus! Alles hebben we altijd samen gedaan (sporten, werk, hobby’s , zelfs de HBO opleiding!) En mijn moeder stond altijd aan de zijlijn ons aan te moedigen. Enorm steun heb ik aan haar gehad. Zij motiveerde mij stappen te zetten en nam mij aan de hand. Onze vader was er niet, maar mijn zus heeft deze rol dubbel en dwars vervult. Nu pas besef ik dat zij er voor heeft gezorgd dat ik zoveel heb bereikt in mijn leven en streef naar hogere doelen.
  Dit jaar scheiden onze wegen: ik ga op kamers!
  Nog één keer zou ik met mijn strong sister onze (gedeelde)passie voor hardlopen willen uitvoeren in onze geboortestad, met onze strong mother aan de zijlijn!

 2. Avatar
  Mieke zegt:

  Ik ben samen met Sjarai begonnen met het ontdekken van verschillende groepslessen en sportactiviteiten toen we gingen studeren. Hier zijn we mee door blijven gaan tot nu toe! Ondertussen geef ik ook les in verschillende groepslessen en het samen sporten heeft zeker bijgedragen aan het krijgen van ONTZETTEND veel plezier in het sporten en tevredenheid met mijn eigen lichaam. Dus het lijkt me super tof om dit ook samen te doen!

 3. Avatar
  Michelle zegt:

  Ik zou heel graag mee doen met mijn tweelingzusje! Als tweeling heb je natuurlijk een super gave zus waar je dit mee kan doen! Ik hoop dat ze het waardeerd! Want teamwork is the best!

 4. Avatar
  Tess Oude Weernink zegt:

  Jaaaaa ik zou heel erg graag mee willen doen met vriendin Lisa! Ik heb vorig jaar in september de volle Strongman (21K) gelopen en dat was super tof! Mijn vriend doet in Rotterdam mee aan de Strongmile (zaterdag) en Strong-12 (zondag) en aangezien ik er toch bij ben zou ik heel graag meedoen aan de Strongsister! Door overbelasting van m’n rug heb ik heel lang afgewacht of ik wel fit genoeg zou zijn om mee te doen, en nu net toen ik had besloten de kortste afstand prima te kunnen lopen zag ik dat de inschrijving al gesloten was.. En Lisa probeer ik al eeuwen naar zo’n run mee te slepen maar ze vindt de afstanden die ik loop vaak te lang, dus dit is echt perfect voor ons samen!

 5. Avatar
  Elin zegt:

  Ik wil graag meedoen met mijn fantastische vriendin Michelle! Ze is lichamelijk én mentaal super sterk en ik weet zeker dat wij elkaar door deze race heen kunnen pushen!

 6. Avatar
  Tess zegt:

  Jaaa ik wil heel graag meedoen met m’n vriendinnetje Lisa! We hebben allebei afgelopen maanden gezwoegd om selecties voor geneeskunde samen door te komen. Lisa is super stoer, ze voetbalt op hoog niveau en loopt daarnaast ook regelmatig een rondje hard. Ik heb afgelopen weken gemerkt dat Lisa echt SUPER sterk is in karakter, dat alleen al lijkt me voldoende om de Strongsisterrun te lopen! Maar ik denk dat ze lichamelijk ook sterk genoeg is 😉

 7. Avatar
  Freya van dijke zegt:

  Met power chick denise natuurlijk, sis from the ♥️, na maanden bikkelen verdient ze deze challenge als kers op de taart!!!

 8. Avatar
  Valerie zegt:

  Mijn sister is natuurlijk mijn lieve bikkel van een zusje! Na maanden spierballen kweken, cardio kwelling en ook nog op school en werk knallen is het tijd om aan onszelf te bewijzen dat we nu officieel samen fit en fabulous zijn…. Zelfs met een dikke laag modder op. Een strongsisterrun hadden we beide een paar jaar terug nooit gekund en nu is het voor het eerst echt haalbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *