Ren je mee met The Color Run™? Koop je tickets hier!

Op 11 september viert The Color Run™  haar vijfde verjaardag in Utrecht en wij zijn er natuurlijk bij! We stellen vandaag ons team aan je voor en voorzien je van alle informatie die je nodig hebt. Via de directe fitgirls ticketlink kun je voor jou en je vriendinnen je tickets kopen. Bij aankoop van een ticket maak je ook nog kans op een fitgirls goodiebag vol met toffe hardloop essentials! Ren jij met ons mee?

Dit jaar is de run extra speciaal. Ten ere van de verjaardag van The Color Run™ is er een inflatable playground vol springkussens. Sky Radio zorgt voor feestelijke muziek bij start en finish. Ook tijdens de run feesten we door! Doe een dansje in de Sky Radio cheering zone, gooi met kleurpoeder in de Tropicolor zone en maak vervolgens een kleurrijke selfie bij speciale spots. Na de finish vier je jouw sportieve prestatie samen op Rainbow Beach.

TCR 13

Wat, waar en wanneer?

Ben jij enthousiast geworden? Hieronder alvast alle praktische informatie op een rij!

Waar: Utrecht – Haarrijnseplas
Wanneer: Zondag 11 september 2016
Terrein open: 11:00 uur
Einde van The Color Run™: 20:00 uur
Ticket: € 29,50

Ren jij met ons mee?

Heb jij ook zin in 5 kilometer fun, feest en kleur? Wil jij samen met ons shinen tijdens de leukste run van het jaar? Met dit ticket maak je bovendien kans om een goodiebag met hardloop essentials te winnen! Koop je ticket via deze link. De eerste inschrijvingen winnen een goodiebag dus wees er snel bij!

Wie is Team Fitgirls.nl?

Lotte

Lotte Fitgirls

Lotte zit in haar laatste jaar van de studie sportmarketing. Naast het schrijven van haar scriptie is zij ook Bikkel van de Bart de Graaff foundation en bezig om haar eigen onderneming op te starten. Ondanks haar reuma is Lotte dol op sportieve uitdagingen. Of het nu een obstacle run of hardloopwedstrijd is, Lotte is van de partij! Ze spreekt dan ook liever van een fysieke uitdaging dan van een lichamelijke beperking. Tijdens de run zal ze jou met haar enthousiasme uitdagen!

Anoek

Anouk de vood

Anoek is gewichtsconsulent BGN, personal trainer, sportpsycholoog en leefstijlcoach. In haar eigen bedrijf Anoek de Voogd Sport & Exercise adviseert en begeleidt ze mensen door personal training, workshops, groepstrainingen en online coaching. Anoek’s missie is om je te laten zien en ervaren dat het helemaal niet moeilijk hoeft te zijn om gezond te leven. Met deze expert aan je zijde ga jij de run zeker goed volbrengen!

Eva

image1 (1)

Eva is een echte sportfreak en wordt ook wel het Duracell konijntje genoemd. Ze doet graag mee aan wedstrijden, of het nu marathons, triatlons of obstacle runs zijn. Vorig jaar vertrok Eva naar Brazilië waar ze de Spaanse taal leerde, golven trotseerde op haar surfplank en de salsa danste. Eva is altijd in voor een challenge maar doet ook graag een dansje. Met haar wordt The Color Run sowieso een feestje!

Mariska

mariska fitgirls

Mariska Dute is langeafstandsatlete en loopt afstanden van vijf kilometer tot en met de marathon. Daarnaast werkt Mariska als sportdiëtist en docent bij de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Op Fitgirls.nl schrijft ze over alles wat te maken heeft met sport en voeding. Mariska deelde eerder al een trainingsschema voor The Color Run. Tijdens het evenement ben je bij haar dus aan het goede adres voor hardlooptips en tricks!

Zien we jou daar!?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *