Dani Jašarević
Dani Jašarević

Dani is de oprichtster van FITGIRLS. Tijdens haar burn-out kreeg ze een enorme drive om vrouwen in hun eigen kracht te zetten. Het werd haar levensmissie! Ze daagt zichzelf constant uit om next level te gaan en ziet nauwelijks risico’s, wat haar succes brengt maar ook regelmatig (soms letterlijk) laat vallen. Deze girlboss doet alles vol overgave, leeft elke dag in uitersten en gelooft erin dat ze door FITGIRLS dingen kan bereiken wat ze nooit voor mogelijk hield. Ze is een vrije geest, geniet van de kleine dingen en vindt zichzelf tegenwoordig in yoga en moderne dans.

Lees artikelen
Lizzy Blijleven
Lizzy Blijleven

Lizzy durft haar hart te volgen en heeft altijd haar droom gehad om een eigen bedrijf te runnen. Begin 2016 was het zover. Ze zei haar baan op om het succes van FITGIRLS nog groter te maken. Alles wat ze doet, doet ze vol passie. Vooral als het gaat om dansen, yoga en lekker eten. Lizzy gaat altijd recht op haar doel af, ze laat onderweg nog wel eens wat uit haar handen vallen, maar deze gevatte en ietwat onhandige girlboss gelooft erin dat ze alles kan bereiken wat haar hart haar ingeeft.

Lees artikelen
Calandria Bos
Calandria Bos

Event assistent Calandria Bos is zowel een food freak als sportfanaat. Je kan haar daarom vinden op de sportschool óf in bed met een episode van ‘Chef’s Table’, warme chocolademelk en poffertjes. Deze fanatieke kickbokser heeft graag alles onder controle en leeft zich helemaal uit in haar notitieboekje.

Daphne Matthew
Daphne Matthew

Daphne is vanaf de start van FITGIRLS een ware ambassadeur en helpt allround mee achter de schermen. Als schrijfster deelt ze haar struggles maar ze weet er altijd weer een positieve draai aan te geven. Na een carrière als topsporter heeft Daphne nu een andere missie: de samenleving motiveren en inspireren tot een gezondere en gezellige lifestyle!

Lees artikelen
Jeanine Trum
Jeanine Trum

Content Editor en laatstejaars Mediastudente Jeanine weet als geen ander hoe tricky het kan zijn om een fitte lifestyle te behouden tijdens je studie. Tussen het schrijven, filmen en monteren door leert ze te vertrouwen op haar hart en deelt ze haar periodes van vallen en opstaan. Balance is key vindt ook Jeanine, want in het weekend staat ze niet alleen te mealpreppen maar vindt ze burgers en wijn net zo fijn!

Lees artikelen