Recept: Mini quiche met gebakken champignons

Eet jij graag koolhydraatarm en houd je van champignons? Voedzaam & Snel heeft voor jou een koolhydraatarme mini quiche met gebakken champignons voor bij de lunch, brunch of als voorgerecht.

What do you need?

  • 125 gr champignons
  • 1 klontje roomboter
  • 1 stengel bosui
  • 15 gr peterselie
  • zout – naar smaak
  • 6 eieren

Make, shake & bake

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden
  2. Borstel de champignons schoon en snijd ze in kleine stukjes
  3. Doe een klontje boter in een pan en bak hierin de champignon goudbruin
  4. Zet een ruime mengkom klaar
  5. Snijd tijdens het bakken van de champignons de bosui in dunne ringen en snijd de peterselie fijn
  6. Doe de gesneden bosui en peterselie in de mengkom en voeg de eieren toe
  7. Voeg de champignons toe als deze gebakken zijn en kluts alles goed door elkaar
  8. Vet een muffinvorm in met boter en schenk hier het mengsel in
  9. Plaats de muffins in de oven voor 30 minuten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *