PUMA lanceert PWRSHAPE collectie en IGNITE XT met Rihanna

PUMA is met hele leuke dingen bezig! Afgelopen dinsdag waren wij bij de lancerings (en training) van PUMA’s nieuwste sportcollectie en de Ignite XT. CrossFit Amsterdam gaf ons een hele toffe en uitdagende training! 

In de afgelopen 65 jaar heeft PUMA een traditie opgebouwd in het ontwikkelen van snelle product designs voor de snelste atleten ter wereld en nu is dat ook weer gelukt! PUMA heeft de tweede grote forever faster campagne gelanceerd. Niemand minder dan topatleet Usain Bolt staat als boegbeeld voor de de campagne van de nieuwste collectie maar ook Powervrouw en boxliefhebber Rihanna is boegbeeld voor de nieuwste collectie. Zij willen sporters uitdagen om alles te geven en altijd te blijven streven naar verbetering.

De focus van deze campagne ligt op training. Met de vraag: “what are you training for’’? Probeert PUMA individuen en teams te motiveren om meer tijd, plezier en energie in het trainen te stoppen!

https://youtu.be/rA5kkchLo30

PUMA ziet trainen niet als een einddoel, maar meer als een middel om positiever, sterker en fitter te worden. Hoe meer energie je erin stopt, hoe meer je eruit haalt. Puma training ruilt excuses in voor endorfine en streeft ernaar om sneller, sterker en krachtiger te worden.

PWRSHAPE en IGNITE XT

Wij ervaarden tijdens de training; de nieuwe PWRSHAPE lijn en de IGNITE XT  sportschoen. De stoffen voelen zeer verfijnd op de huid. Alles draait om comfort en dat voel je. De PWRSHAPE lijn bestaat uit twee leggings en een sportbh.

De nieuwe IGNITE XT is een cross-training schoen die gemaakt is voor atleten die de energie en beweging in hun hoge intensiviteitstrainingen willen optimaliseren. De schoen is op basis van uitgebreid onderzoek ontworpen voor maximale energie teruggave, comfort en duurzaamheid. Door de naadloze AirMesh ventileert de schoen maximaal en de EverTrack technologie zorgt voor een langere duurzaamheid op drukpunten zoals de hiel. Dit voel je direct. Of beter gezegd; je voelt het juist niet! Ik ben erg enthousiast over de hele collectie en het verhaal erachter motiveert je direct! Hieronder een sfeerimpressie van een top event met alleen maar powervrouwen! De collectie is vanaf 7 september te verkrijgen! Voor meer informatie: www.puma.com/training.

#NoMatterWhat

Deze hashtag wordt gebruikt om je te inspireren en uit te dagen om alles uit je work-out te halen. Via het platform die speciaal opgezet is voor de consument, PUMA PACT en via de app van PUMATRAC kun je de hashtag delen en word je begeleid met de tools om nog beter te worden! So what are your training for?

_PUMA-IgniteXT 001

_groepsfoto-PUMA-IGNITEXT2015

_PUMA-IgniteXT 042

_PUMA-IgniteXT-J5

_PUMA-IgniteXT 233

_PUMA-IgniteXT 005

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *