FITGIRLS is een snelgroeiende community dat zich focust op unieke content op het gebied van mindset, balans, training, voeding en ontspanning. In tegenstelling tot andere ‘fit’-communities legt FITGIRLS het accent meer op innerlijke dan op uiterlijke fitheid. FITGIRLS gelooft dat iedere vrouw haar eigen succesformule zal vinden door bewust te kiezen voor wat mentaal en fysiek energie geeft. Zij stimuleren dit met no-nonsense en toegankelijke artikelen. Daarnaast lanceren ze eigen videoprogramma’s op hun YouTube kanaal en organiseren ze lezingen, workshops en events. FITGIRLS inspireert en helpt vrouwen om een alledaags, druk leven te combineren met een gezonde lifestyle.

FITGIRLS profileert zich als lifestyle brand dat ook een statement maakt in actuele, sociale en maatschappelijke kwesties. Ze zoeken daarbij de grens op door de strijd aan te gaan met taboes en vrouwelijke struggles. Alles met het doel vrouwen bewust te maken, te verbinden en te empoweren.

“FITGIRLS verandert de manier waarop vrouwen over zichzelf denken en geeft ze kracht om in zichzelf en eigen keuzes te geloven’’

 

Empowering

We geloven in de kracht van empowerment. We empoweren vrouwen door onze ervaring en expertise te delen. We willen hiermee een positieve bijdrage leveren aan hun eigen identiteit, persoonlijke groei en kracht geven om in zichzelf te geloven.

Connecting

We geloven in de kracht van verbinding. Jezelf sterk maken begint door verbinding met je geest en lichaam te maken. Door ons platform verbinden we mensen, bedrijven en andere gelijkgestemden. Allemaal met hetzelfde doel om elkaar te versterken.

Creating

We geloven dat door het creëren van unieke content, we altijd upfront en vernieuwend zijn. Dit houdt ons scherp en creatief om altijd het beste aan te kunnen bieden. Hiermee onderscheiden we onszelf, creëren we bewustwording bij onze volgers en vergroten we ons bereik om meer mensen te inspireren.

Onze kernwaarden maar ook de subwaarden vind je ook in alles wie we zijn en waar we voor staan terug. Dit is voelbaar in ons hele bedrijfsvoering. We zijn positief, oprecht, objectief, toegankelijk, informerend, inspirerend en motiverend.

Onze kernwaarden maar ook de subwaarden vind je TERUG in alles wie we zijn en waar we voor staan. Dit is voelbaar in ons hele bedrijfsvoering. We zijn altijd positief, oprecht, objectief, toegankelijk, informerend, inspirerend en motiverend.

FITGIRLS streeft naar een toegankelijke, informatieve, professionele en inspirerende omgeving waardoor er sneller bewustwording, herkenbaarheid en vertrouwen wordt gecreëerd.

FITGIRLS is objectief en onafhankelijk omdat wij geloven dat er wat voor de een werkt niet voor de ander hoeft te werken. Ieder mens is anders en ieder lichaam werkt anders. Hierdoor blijft het aanbod voor iedereen geschikt om toe te passen in hun eigen unieke lifestyle.

FITGIRLS is oprecht omdat wij geloven dat wij het verschil pas kunnen maken door écht te zijn. Wij geloven in de kracht van oprechtheid en in het zijn wie je echt bent. Door ons kwetsbaar op te stellen en oprecht te zijn creëren we vertrouwen in wat we aanbieden en houdt het ons dichtbij ons geloof en onze missie. Wij geloven dat dit de juiste manier is om ook andere te kunnen helpen en in hun eigen kracht te zetten.

FITGIRLS is positief omdat we geloven dat een positieve mindset en tone of voice bijdraagt aan een positieve ontwikkeling van de lezers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *