Opwindende ondergoed verhalen van Saint Basics *WINACTIE

Onlangs maakte ik kennis met Saint Basics. De naam zegt het al; dit merk maakt hele mooie basics van verantwoorde materialen, zoals bijvoorbeeld eucalyptushout! En eerlijk waar: dit is het zachtste ondergoed dat ik ooit heb gevoeld. Het is zelfs zo zacht dat het lijkt alsof je niets aan hebt!

Maar waarom van eucalyptushout? “Dat is vrij simpel”, legt eigenaar Peter van Akkeren uit. “Door onze producten van tencel (eucalyptushout) te maken besparen we 96% van het waterverbruik van katoen, gebruiken we geen pesticiden en laten we nergens chemisch afval achter”. Uiteraard doet dit bewuste merk niet aan sweatshops of kinderarbeid en is daardoor al drie jaar het groenste kledingmerk van Nederland volgens Rank a Brand. Kijk, hier houden wij van: verantwoord, duurzaam en lekker zittend! Fijn voor thuis, tijdens het sporten of je Netflix chill sessies.

sb_giftbox-5
Afgelopen maandag- op dinsdagnacht liepen onze Nederlandse topmodels in nietsverhullende niemendalletjes parmantig met hun kont te zwaaien tijdens de nieuwe Victoria’s Secret Fashion show. Onze Sophie schreef hier gisteren een statement artikel over en binnenkort zal zij, samen met fitgirls.nl, jou helpen het beste uit jezelf te halen! Om alvast te beginnen geeft Saint Basics een prachtige giftbox weg ter waarde van €79,- met daarin 2 tencel dames hipsters en 1 tencel dames shirt voor onze trouwe fans! Heerlijk voor jezelf om lekker in te loungen tijdens deze koude dagen.

Wil jij dit pakket winnen?

 • Deel dan met mij je meest opwindende of gênante ondergoedverhaal en win dit super stylish setje!
 • Like Saint Basics op Facebook en Instagram.

3 thoughts on “Opwindende ondergoed verhalen van Saint Basics *WINACTIE

 1. Els De Backer zegt:

  Op vakantie in Zuid-Afrika wou ik een pak luiers kopen voor ons dochtertje. De verkoopster keek raar op want ze had “amperbroekie” verstaan in plaats van pamperbroekje. En da’ s een string!

 2. Wendy zegt:

  Ik sta bekend als dat meisje wat alles uit der victoria secret tovert.. sigaretten geld telefoon lipstick en meer duistere dingen onder het uit gaan..

  ik wil ook wel eens een gewone basic Saint zijn

 3. Nina zegt:

  Nou, ik had dus een weddenschap met een vriendengroep van jongens en meisjes. De jongen en het meisje die verloren, moesten in hun ondergoed over straat rennen. Ik dacht; waarom ook niet, die weddenschap verlies ik toch niet. Blijkbaar verloor ik hem dus wel. Nou okee, ik met die jongen een rondje rennen in ons ondergoed. Toen het rondje klaar was kwam ik erachter dat er een heel groot gat in mijn onderbroek zat :O!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *