Ontbijt Recept: Overnight rye flakes (roggevlokken) met cacao nibs en frambozen

Veel mensen eten elke ochtend hetzelfde ontbijt, wat prima is, maar het kan op den duur gaan vervelen. Mijn standaard ontbijt is yoghurt met een kiwi en wat muesli, en dat ging me aardig tegenstaan. Ik wil ‘s ochtends lekker variëren en dit recept is niet alleen lekker, maar ook voedzaam! De overnight rye flakes (roggevlokken) met cacao nibs en frambozen van Voedzaam en snel kost weinig tijd om te maken en je kan het zowel met havermout als roggevlokken bereiden.

What do you need?

  • 130 gr roggevlokken
  • 20 gr cacao nibs
  • 275 ml melk
  • 1 tl vanille aroma
  • 100 gr frambozen

Make, shake & bake

Een avond van te voren

1. Doe de roggevlokken, de cacao nibs, de melk en het vanille aroma in een schaaltje, schep door elkaar, dek af en zet het in de koelkast.

De volgende ochtend

1. Schep de overnight rye flakes om, verdeel over twee schaaltjes en leg de frambozen erbovenop>

Enjoy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *