NLP opleiding nu met 500 euro megakorting. Mis deze kans niet! Investeer in je persoonlijke ontwikkeling

Al jaren zijn we geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling en zijn we er elke dag bewust mee bezig. Het is onderdeel geworden van ons dagelijkse leven; zowel zakelijk als privé leren we veel en willen we alleen maar meer blijven leren. Het bijzondere aan persoonlijke ontwikkeling is dat je werkelijk nooit uitgeleerd bent. Je opvoeding, omgeving, levenservaring – alles heeft immers invloed op hoe je je ontwikkelt, nu en in de toekomst.

In onze persoonlijke ontwikkeling zijn boeken zoals ‘The Secret’’ en coaches zoals Tony Robbins enorme inspiratiebronnen. Tony Robbins gebruikt o.a. NLP technieken in zijn werk en mede daardoor waren wij benieuwd naar het fenomeen NLP. Omdat we al langer bezig waren met het vinden van een geschikte opleiding om ons te verdiepen en onze expertise te kunnen verbreden, gingen we op onderzoek uit.

Wat is NLP?

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Het is een stroming en studie naar onze bewuste en vooral onbewuste binnenwereld en naar ons gedrag. NLP gaat over hoe we de dingen doen die we doen. Hoe reageren wij met onze communicatie en ons gedrag op dat wat wij waarnemen? Hoe reageren we met onze gedachten en emoties op anderen, en op onszelf?

Neuro verwijst naar de interactie tussen lichaam (zintuigen) en geest en ons totale neurale systeem (centrale zenuwstelsel en de mind).

Linguïstisch verwijst naar taal en andere non-verbale communicatiesystemen die we als mensen  gebruiken om onze gedachtepatronen en onze werkelijkheid betekenis te geven.

Programmeren verwijst naar het vermogen om onze denk- en gedragspatronen te veranderen.

NLP is een verzameling van mentale technieken die je enerzijds gebruikt om problemen vanuit het verleden op te lossen en anderzijds om je doelen in de toekomst beter te leren bereiken. Het is een nieuwe manier van denken en vooral een manier van leven. Zelf bepalen hoe je je voelt, wat je denkt en wat je doet. Meer informatie over wat NLP precies inhoudt en hoe het tot stand is gekomen kan je hier vinden.

Het NLP Instituut

Na een paar maanden waren wij eruit: dit is de opleiding die we willen gaan doen. Het sluit perfect aan bij waar wij voor staan, waar we in geloven en we wisten zeker dat deze opleiding ons verder zou gaan brengen in het behalen van onze doelen. Nu moesten we alleen nog op zoek naar een geschikte opleider.

Er zijn in Nederland enorm veel mogelijkheden om een NLP opleiding te volgen: het is op z’n zachts gezegd een uitdaging om de juiste te vinden. We hebben er veel aandacht aan besteed, omdat het voor ons echt goed moest voelen om deze opleiding te doen. Je besteedt namelijk aardig wat geld en tijd: dan wil je natuurlijk de best mogelijke opleiding volgen.

Na diverse gesprekken en brochures kwamen we uiteindelijk uit bij Het NLP Instituut. We planden een afspraak in met Drs. Roderik Kelderman (Psycholoog, NLP Trainer, en oprichter van Het NLP Instituut) na een uur waren we om: hier gaan wij onze opleiding volgen. Wij hebben vanwege persoonlijke redenen gekozen voor de NLP Practitioner Intensief opleiding, waarbij we twee weken lang elke dag naar ‘school’ zijn geweest.

Onze ervaring met de NLP opleiding

De NLP Practitioner Intensief opleiding was zoals verwacht intensief en intens. Terug in de schoolbanken is best wel weer wennen. Gelukkig zaten we op een heerlijke rustige omgeving. Onze lessen vonden plaats in de Buurtboerderij in Amsterdam, middenin het groen en de rust en makkelijk bereikbaar met zowel fiets, OV als auto.

In de pauze was het genieten van de rust: dat was fijn, aangezien je brein bewust en onbewust hard aan het werk is. Een impressie van de omgeving, opleiding en technieken kan je binnenkort in onze video zien.

Deze opleiding is voor ons life changing geweest. Het heeft ons veel meer gebracht dan we hadden gedacht. Roderik was onze trainer en heeft naast de NLP Practitioner methodes ons ook al methodes uit de Master Practitioner opleiding geleerd. Een hele complete opleiding dus, maar toch willen we zeker nog door voor de Master Practitioner!

Zelf ervaren wat NLP voor je kan doen? Nu- met € 500,- extra korting!

Of je nu wel of niet coach zou willen worden; deze opleiding geeft je ontzettend veel  inzicht in wie je bent, hoe je met situaties omgaat en hoe je dat kan veranderen. NLP is voor iedereen geschikt, juist als je aan de slag wilt gaan met je persoonlijke ontwikkeling. Het is werkelijk een ander niveau van je ontwikkelen, en het is niet te vergelijken met het lezen van een boek of bekijken van een documentaire. Je investeert in jezelf en in je eigen toekomst.

Het fijne is dat wij zo’n goede band hebben opgebouwd met Het NLP Instituut, dat wij jullie een waanzinnige korting mogen aanbieden: maar liefst €500 (bovenop de €300 vroegboekkorting die nu nog loopt)!

Wees er snel bij en schrijf je in via deze speciale link, hier vind je ook meer informatie. De kortingscode is tot uiterlijk 25 november geldig.

Mocht je de opleiding gaan doen, laat het ons dan weten: wellicht is er in de toekomst nog een mooie samenwerking voor ons weggelegd. Mailen kan naar lizzy@fitgirls.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *