NIKE Liberty X Holiday Collection

Ken je het merk Liberty London? Het warenhuis dat zich kenmerkt om zijn items met grafische prints en bloemen? Je hebt ze vast wel eens eerder voorbij zien komen: dat mooie bloemenprintje gecombineerd met de tofste NIKE sneakers!

Sportwear meets streetwear

Na samen 9 collecties uitgebracht te hebben, vieren Nike en Liberty hun 10de editie met een aangepast design. Liberty haalde de Belmont ivory floral print, het eigentijdse en authentieke design uit de kast en bekleedde deze met polkadots. Een verfrissing in kleur, passend bij het seizoen en waar sport en stijl met elkaar gecombineerd worden.

De Nike Liberty X Holiday collectie bestaat uit de klassieke Nike silhouetten  (Air Max, Air Force 1 high, Internationalist en de Blazer Mid) en zijn verkrijgbaar in twee kleuren palletten. De Belmont Ivy Black en de Belmon Ivy Burgundy.

Dus wat wil een Fit Girl nog meer? Een toffe outfit om deze sneakers mee te combineren natuurlijk! Ook deze vinden we in de collectie van hoodies en jackets tot sweats in bijpassende designs.

Zorg dat je klaar zit want 1 december is de release op nike.com! Wellicht een leuk cadeau voor op pakjesavond? 😉

libertylondonclothes3

libertylondongreyshoes

libertylondonclothes1

libertylondonclothes4

libertylondon2

nike-liberty-holiday-2014-fitgirls

nike-liberty-x-holiday-collectie-fitgirls

  Welk item is jouw ultieme musthave?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *