Nieuwe hotspot Utrecht: Pepernotenwinkel Van Delft

De zomer is voorbij en dat betekent dat we langzamerhand uit gaan kijken naar de feestdagen. In vele winkels kun je nu al pepernoten scoren, en sinds vandaag is er weer een nieuwe hotspot in Utrecht waar je terecht kunt voor alles wat te maken heeft met: pepernoten! De pepernotenwinkel ‘Van Delft’ opent vandaag haar nieuwe winkel in Hoog Catharijne!

Van Delft is verspreid door heel Nederland met meer dan twintig winkels, en nu nog eentje in Utrecht. Het merk is al vanaf 1880 “hofleverancier van Sinterklaas”, dus weten heel goed waar ze mee bezig zijn. In de winkel kun je maar liefst 50 smaken kopen, zo maak je je Sinterklaas compleet met de lekkerste smaken. Je kunt natuurlijk ook al eerder genieten dan pakjesavond. 😉

De Pepernotenwinkel

De nieuwe vestiging bevindt zich in Hoog Catharijne op de Stationstraverse 5. De winkel is vanaf vandaag tot en met pakjesavond zeven dagen per week geopend. Smaken zoals truffel, stroopwafel, witte chocolade, zure matten en nog veel meer andere zijn er te vinden. Je kunt er ook terecht wanneer je op zoek bent naar biologische of glutenvrije pepernoten. Zeker een bezoek waard vinden wij, wat denk jij?

Bron header: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *