Nu verkrijgbaar! De NIKE+ FUELBAND SE

Maak kennis met dé motivatie om je pols! Het geavanceerde systeem die je activiteiten monitort en motiveert. De Nike Fuelband is een armband die je de hele dag om je pols draagt, die al je bewegingen waarneemt en de intensiteit van je activiteiten registreert. De eerste versie kwam in 2012 al op de markt en eind 2013 is de SE gelanceerd.

Meet je progressie

Je progressie wordt constant bijgehouden en ook de tijd die je aan je activiteiten besteedt (zelfs je slaapactiviteit). Je krijgt hier dan ook direct feedback op je telefoon zodat je altijd het overzicht hebt. Zo kom je erachter welke bewegingen het meest effect hebben op je dagelijkse doelen. Het effect van een avondje dansen zal je nog eens doen verbazen!

Je kunt je dagelijkse doelen (Fuelpoints) zelf instellen en hij geeft het aan als je je doelen hebt bereikt. Via Nike+ Groups kun je samen met je vrienden elkaar motiveren! Nieuw is de Bluetooth 4.0-technologie waardoor je constant in contact staat met je telefoon. Je ontvangt er direct feedback en motivatie op wanneer je dat nodig hebt.

De Nike fuelband is vanaf vrijdag 8 augustus verkrijgbaar in de winkels en nu al te bestellen via www.nike.com/nl

Houd stijlvol je dagelijkse activiteiten bij met de Nike+ FuelBand SE.

Maak jij al gebruik van de Nike+ Fuelband SE of van andere fitness apps? Laat ons weten hoe hij je bevalt! We zijn benieuwd!

H_iDvX-rsXZcawtrFXrlnpWocyvLFLvSZLf2mf_-RV0_detail

foto

 

nikefuel

nikefuelbandse

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *