Madelein Varenhorst
Madelein Varenhorst

Madelein is sportfysiotherapeut bij Vondelfysio in Amsterdam. Ze begrijpt als geen ander hoe irritant het is om niet te kunnen sporten door een blessure. Ze ziet in de praktijk regelmatig klachten voorbij komen die voorkomen hadden kunnen worden door meer kennis over het lichaam. Haar doel is om wetenschap begrijpelijk en toepasbaar te maken voor iedereen.

Met specifieke vragen of voor het maken van een afspraak je contact opnemen via madelein@vondelfysio.nl

Yentl Westerbaan
Yentl Westerbaan

Yentl is opgeleid tot Beweeg- en Leefstijladviseur. Ze coacht mensen omtrent voeding, beweging en stressreductie met als doel verandering van gedrag. Haar grote passie voor een gezonde leefstijl heeft ze weten door te voeren in haar eigen bedrijf Gezonder-Nederland.nl. Ze is jarenlang werkzaam geweest in de fitnessbranche als trainer en heeft vanuit daar een voorliefde ontwikkeld voor krachttraining. Daarnaast houdt ze in haar vrije tijd van koken een goed glas rode wijn.

Suzanne te Riele
Suzanne te Riele

Suzanne heeft Gezondheidwetenschappen gestudeerd en heeft als Lifestyle Coach en General Manager van Personal Body Plan vele mensen begeleid naar de beste versie van zichzelf. De wondere wereld van het menselijk lichaam als holistisch geheel heeft haar altijd enorm geboeid. Als optimistische bourgondiër en levensgenieter wil Suzanne anderen laten zien dat je een hele lekkere balans kunt vinden tussen bewust genieten, relaxen en een fitte en vitale lifestyle #BeYourOwnGuru!

Roos
Roos

Roos is personal trainer en orthomoleculair gewichtsconsulent. Ze houdt zich daarnaast bezig met het inspireren en motiveren van voornamelijk dames via haar Instagramaccount: fitroosje.

Mirjam Langelaar
Mirjam Langelaar

Gewichtsconsulente Mirjam Langelaar is een werkende moeder met kinderen tussen de 15 en de 18, een partner waar ze dol op is en heeft een leuk sociaal leven. Werken, zorgen, uitjes; zoals zovelen is ze er druk genoeg mee. Om niet ten onder te gaan en de juiste balans te vinden is zij zich gaan verdiepen in manieren om een prettig en leuk maar gezond leven te leven. Met name in voeding heeft ze de oplossing gevonden. Hier zal zij blogs over gaan schrijven, situaties die herkenbaar zijn en waar waardevolle informatie te halen is.

Kim & Marijke
Kim & Marijke

Maatschappelijk werker Kim en docent Zorg en Welzijn Marijke hebben elkaar leren kennen op de opleiding Social Work. Beiden waren zij toen al geïnteresseerd in gezonde voeding en leefstijl. Marijke heeft haar scriptie geschreven voor een diëtistenbureau en Kim is voor haar werk in de gehandicaptenzorg ook mensen aan het begeleiden naar een gezonder(e) leefstijl. Ze houden allebei van variatie in zowel voeding als dagelijkse activiteiten. Uit hun comfort zone stappen en iets onbekends ondernemen proberen ze dan ook zo vaak mogelijk te doen!

Elke Moorman
Elke Moorman

“Surrender to the moment and become energy”. Elke van Innerdoorway Retreats is een echte onderzoeker met als missie het ontdekken van inspirerende en energierijke plaatsen in onze wereld. Haar passie voor vernieuwing en ontwikkeling heeft haar geleid naar het doorgronden van zichzelf doormiddel van meditatie en spiritualiteit. Ze heeft zichzelf herontdekt in het organiseren van inspirerende retreats waarmee ze mensen samenbrengt zodat zij samen kunnen groeien en de kracht van hun ziel gaan ontdekken.

Anoek de Voogd
Anoek de Voogd

Anoek de Voogd adviseert mensen op het gebied van een gezonde leefstijl, daarbij betrekt ze alle factoren die ermee te maken hebben, namelijk: voeding, beweging, mindset en ontspanning. Anoek is gewichtsconsulent BGN, personal trainer, sportpsycholoog en leefstijlcoach. In haar eigen bedrijf Anoek de Voogd Sport & Exercise begeleidt ze mensen door middel van één-op-één begeleiding, workshops, groepstrainingen en online coaching. Voor meer informatie kun je kijken op www.anoekdevoogd.nl en www.anoeksportenvoeding.nl.

Lienke de Jong
Lienke de Jong

Je kent Lienke de Jong vast als Dear Good Morning, een echte ochtendfreak die elke ochtend enthousiast naar de sportschool rent. Lienke wil de hele wereld enthousiast maken voor een gezonde, sportieve en productieve ochtend en vrouwen inspireren het beste uit zichzelf te halen! Handen omhoog voor deze motiverende morning queen! Je kunt Lienke volgen op Instagram @deargoodmorning

Hannah Vreugdenhil
Hannah Vreugdenhil

In januari 2012 besloot Hannah Vreugdenhil haar ongezonde levensstijl drastisch te veranderen en in te ruilen voor een bewuste levensstijl met sport en voeding. Vanuit haar passie voor koken van lekker en gezond eten lanceerde zij haar bedrijf DoorMeal en is al vanaf het begin van FITGIRLS nauw betrokken als ambassadeur. Ze is een geboren girlboss in body en mind! Je kunt Hannah volgen op Instagram @hannahvreugdenhil

Caroline Glasbergen
Caroline Glasbergen

Oprichter en eigenaresse van FITSHE – neemt je als voedingskundige mee door de tips en tricks van voeding en sport want deze twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maar wat kun je nu het beste eten na en voor je training? Caroline deelt het op FITGIRLS! Je kunt deze ambitieuze powerchick volgen op Instagram @carolineglasbergen en @fitshe_com

Milou Turpijn
Milou Turpijn

Yogi, dj en hoofdredacteur van het bekende Women’s Health. Deze alleskunner is met haar very down-to-earth attitude het boegbeeld van ons platform en vanaf het begin van FITGIRLS nauw betrokken als ambassadeur. Samen delen zij dezelfde missie en slaan regelmatig de handen ineen voor online campagnes en events om elkaar te versterken. Milou kun je volgen op Instagram @milouturpijn

Charlotte de Jong
Charlotte de Jong

Charlotte de Jong oftewel Charlie’s Kitchen! Wie kent deze sprankelende krullenbol en fulltime foodie niet? Charlie’s Kitchen staat voor lekkere recepten. Soms gezond, soms minder gezond maar wel altijd lekker! Charlie staat volledig achter onze visie en is al jarenlang onze ambassadeur. Charlie heeft haar balans gevonden en geniet van yoga in de ochtend tot aan nachtelijke feestjes! We couldn’t agree more! Je kunt Charlie volgen op Instagram @charlie_s_kitchen

Teni Stepanosian
Teni Stepanosian

Teni Stepanosian – afgestudeerd diëtist, fulltime blogger en eigenaresse van het mega populaire blog Fitbeauty.nl. Dit jaar lanceerde zij haar boek: Eindelijk Vrij! Teni en FITGIRLS zijn al jaren best buddy’s en steunen elkaar door dik en dun! Zij belichaamt alles waar FITGIRLS met haar visie voor staat. Gezond eten gaat samen met bewust genieten en daar hoort ook een wijntje bij! Samen met Dani en Lizzy geeft ze regelmatig persoonlijke mindset lezingen. Gotta love this girl! Je kunt haar haar volgen op Instagram @tenitje

Jamila Vriesman
Jamila Vriesman

Jamila komt regelmatig bij de redactie langs om iedereen een mentale boost te geven. Positivo in hart en nieren en een onuitputtelijke energiebron die haar nog wel eens in de problemen brengt.Door middel van sport en mindfulness houd ze zichzelf in bedwang en inspireert deze oude ziel haar medemens. She’s got that sparkle you wanna stick around with.

Marielle van Buuren
Marielle van Buuren

Marielle is 34 jaar, moeder van vier (!) kinderen, getrouwd met Douwe en ondernemer bij Strack.nl. Samen met haar bureaugenoten maakt ze beeld, video en tekst voor social media, websites en magazines. Haar passie is sport en gezonde voeding en op Fitgirls schrijft ze hier gretig over. Een fitmomma die je zeker zal inspireren!

Eva Spigt
Eva Spigt

Eva is een echte sportfreak en vindt het vooral leuk om mee te doen aan wedstrijden. Of dat nou marathons, triatlons of obstacle runs zijn, Eva is altijd in voor een challenge. Haar ultieme droom is om ooit een Iron Man te gaan doen!

Jeanine Trum
Jeanine Trum

Content Editor en laatstejaars Mediastudente Jeanine weet als geen ander hoe tricky het kan zijn om een fitte lifestyle te behouden tijdens je studie. Tussen het schrijven, filmen en monteren door leert ze te vertrouwen op haar hart en deelt ze haar periodes van vallen en opstaan. Balance is key vindt ook Jeanine, want in het weekend staat ze niet alleen te mealpreppen maar vindt ze burgers en wijn net zo fijn!

Daphne Matthew
Daphne Matthew

Daphne is vanaf de start van FITGIRLS een ware ambassadeur en helpt allround mee achter de schermen. Als schrijfster deelt ze haar struggles maar ze weet er altijd weer een positieve draai aan te geven. Na een carrière als topsporter heeft Daphne nu een andere missie: de samenleving motiveren en inspireren tot een gezondere en gezellige lifestyle!

Calandria Bos
Calandria Bos

Event assistent Calandria Bos is zowel een food freak als sportfanaat. Je kan haar daarom vinden op de sportschool óf in bed met een episode van ‘Chef’s Table’, warme chocolademelk en poffertjes. Deze fanatieke kickbokser heeft graag alles onder controle en leeft zich helemaal uit in haar notitieboekje.

Lizzy Blijleven
Lizzy Blijleven

Lizzy durft haar hart te volgen en heeft altijd haar droom gehad om een eigen bedrijf te runnen. Begin 2016 was het zover. Ze zei haar baan op om het succes van FITGIRLS nog groter te maken. Alles wat ze doet, doet ze vol passie. Vooral als het gaat om dansen, yoga en lekker eten. Lizzy gaat altijd recht op haar doel af, ze laat onderweg nog wel eens wat uit haar handen vallen, maar deze gevatte en ietwat onhandige girlboss gelooft erin dat ze alles kan bereiken wat haar hart haar ingeeft.

Dani Jašarević
Dani Jašarević

Dani is de oprichtster van FITGIRLS. Tijdens haar burn-out kreeg ze een enorme drive om vrouwen in hun eigen kracht te zetten. Het werd haar levensmissie! Ze daagt zichzelf constant uit om next level te gaan en ziet nauwelijks risico’s, wat haar succes brengt maar ook regelmatig (soms letterlijk) laat vallen. Deze girlboss doet alles vol overgave, leeft elke dag in uitersten en gelooft erin dat ze door FITGIRLS dingen kan bereiken wat ze nooit voor mogelijk hield. Ze is een vrije geest, geniet van de kleine dingen en vindt zichzelf tegenwoordig in yoga en moderne dans.

Jorden Bres
Jorden Bres

Jorden Bres is ruim 8 jaar Strength & Conditioning Coach bij het NOC*NSF. Hij coacht/coachte onder andere Epke Zonderland, Henk Grol en de nationale judoselectie. Naast zijn werk als Personal Trainer voor Holland’s Next Top Model 2016 begeleidt hij onder andere Anna Nooshin en Tim Haars.

 

Fitgirls wordt gerund door oprichter Dani Jasarevic en Lizzy Blijleven. Ons team bestaat zowel voor als achter de schermen uit ervaringsdeskundigen en experts op verschillende gebieden. Zij informeren jou vanuit hun persoonlijke ervaring en kennis. Onze Experts bestaan uit personal trainers, voedingsdeskundigen, topsporters, psychologen, sportdocentes, fysiotherapeuten en gezondheidcoaches! 8 maart 2017 komt de vernieuwende site online met alle uitgebreide persoonlijke profielen.

Let’s meet!

Jouw naam (verplicht)

Jouw email (verplicht)

Jouw bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *