MasterMind Trainings Retreat ‘Grow in your flow’ in Nederland.

Fitmind Academy organiseert samen met Innerdoorway; twee keer een 4-daagse MasterMind Retreat op de meest ZEN locatie ever in Nederland. Dit doen wij van 2 tot 5 september en in de herfstvakantie van 21 tot 24 oktober. Dit is jouw kans om next level te gaan!

Wil jij vanuit je volste potentie leven? Wil je duurzaam succes bereiken? Wil je meer synchroniciteit en balans creëren tussen jou en datgene wat je wilt bereiken in je leven?

Tijdens het Grow in Your Flow MasterMind Trainings Retreat geven we jou alle rust en tools die je nodig hebt om je innerlijke basis te verbinden met je grote dromen. Met concrete stappen die je direct kunt gaan toepassen.

Wij geloven erin dat de formule tot succes mede bepaald wordt door de mate waarin iemand zijn of haar innerlijke wereld kan verbinden met zijn of haar uiterlijke wereld. Op die manier leer je namelijk duidelijk inzicht te krijgen in je ware intenties en kan je ze bewust materialiseren in de fysieke wereld. We geloven er ook in dat het steeds belangrijker gaat worden om je vanuit je gevoelsniveau af te stemmen op je doel om zo van ‘binnen’ naar buiten te gaan werken. Door dit te doen ontstaat er meer ‘flow’ in je handelingen en creëer je synchroniciteit en balans.

Nadat we in 2018 samen het succesvolle ‘Grow in your Flow’ Retreat in Marokko hebben georganiseerd,  besloten we de handen weer ineen te slaan. Dit keer is het concept zonder boksen, en meer gericht op het behalen van je grote (droom)doelen. Hoe fijn is het als je eindelijk vorm kan gaan geven aan dat wat jij in je hart al draagt! Dat je stapsgewijs met jezelf in verbinding komt en dat je uiteindelijk in jouw unieke flow komt!

We noemen deze week een retreat omdat het je meer innerlijke rust zal brengen. En alles is afgestemd in een omgeving die je in de juiste vibe brengt en al je zintuigen prikkelt. De locatie voor dit trainings retreat is echt een parel van een villa met zwembad en sauna. Vlakbij de zee en rondom het huis een heerlijke tuin in de natuur. Over alles is nagedacht om jou in de juiste mindset te krijgen. Na 4 dagen ga je naar huis met een nieuwe basis en heel veel inspiratie en inzichten.


Over de coaches

Dani Jasarevic en Lizzy Blijleven zijn niet alleen ondernemers in hart en nieren, zij hebben een enorme passie voor persoonlijk groei. Na jarenlang het succesvolle platform FITGIRLS te runnen, besloten ze zich te ontwikkelen tot NLP Master Coach en yogi’s to be. Met deze kennis richtte zij hun tweede succesbedrijf op: Fitmind Academy waarmee zij met hun eigen Be Your Own Guru methode al honderden vrouwen coachen d.m.v. hun eigen ontwikkelde online programma’s, workshops, retreats en events! Dit doen zij met heel veel passie gecombineerd met een missie om vrouwen in beweging te zetten en op de juiste koers te brengen.

Elke Moorman werkt sinds 2016 aan haar eigen onderneming Innerdoorway. Met Innerdoorway organiseert ze retreats en rondreizen in het magische Marokko, waarbij Mind en Body centraal staan. Ze heeft een grote passie voor meditatie en persoonlijke ontwikkeling en alles wat dat haar heeft gebracht wilt ze nu met anderen delen. Ze startte Innerdoorway vanuit de gedachte dat je pas écht je eigen balans kunt vinden als je zowel mentaal als fysiek fit bent. Toen ze zelf vijf jaar geleden met meditatie begon en zelf ging ervaren wat meditatie kan betekenen voor je persoonlijke ontwikkeling, werd het haar missie om meditatietrainingen te gaan organiseren op bijzondere plaatsen. Innerdoorway is voor haar veel meer dan alleen werk; het is haar levensmissie.

Voor wie?

Voor vrouwen die duurzaam succes willen bereiken en er klaar voor zijn om te investeren in zichzelf, en de commitment aan willen gaan om met hun hele ‘zijn’ next level te gaan. Voor vrouwen die de verbinding met zichzelf willen (her)vinden en behouden, en vanuit hun innerlijke verlangens kunnen gaan leven. Alles wat je ooit heeft tegengehouden gaan we doorbreken en dat niet alleen: we leren jou hoe je dat je rest van je leven kan blijven doen.

Heb jij een eigen bedrijf of wil je een eigen bedrijf starten? Dan zijn deze dagen perfect om een volgende stap te zetten en om jouw missie overeen te gaan laten komen met wat je van binnen voelt. We brengen in kaart wie je bent en wat je wilt bereiken en creëren samen de volgende stappen. Heb je geen eigen bedrijf maar wil je ontdekken wie je bent en wat je nu écht wilt in het leven? Dan is dit retreat ook heel geschikt voor jou!

Wanneer

MasterMind ‘Grow in Your Flow’ 1

 • 2 september tot 5 september.
 • 3 nachten/4 dagen, maandag t/m donderdag.
 • Aankomsttijd dag 1: 12:00 uur. Vertrek dag 4: 16:00 uur.

MasterMind ‘Grow in Your Flow’ 2

 • 21 oktober tot 24 oktober (herfstvakantie).
 • 3 nachten/4 dagen: maandag t/m donderdag.
 • Aankomsttijd dag 1: 12:00 uur. Vertrek dag 4: 16:00 uur.

Inclusief

 • 3 nachten en 4 dagen op basis van volpension. Eerst dag vanaf de lunch t/m laatste dag lunch.
 • Ontbijt, lunch, diner en snacks vers en gezond bereid door een privé kok.
 • Compleet dagelijks trainingsprogramma met experts.
 • 1-op-1 coaching sessies op verzoek.
 • Elke dag twee geleide meditaties (je hoeft geen ervaring te hebben met mediteren).

Prijzen

 • 2 persoonskamer Deluxe (losse bedden) met eigen badkamer : 747,- euro p.p. (All-in prijs. Geen extra bijkomende kosten ter plaatse).
 • 2 persoonskamer Deluxe (losse bedden) met gedeelde badkamer met 1 andere kamer: 647,- euro p.p. (All-in prijs. Geen extra bijkomende kosten ter plaatse).

Voor reserveren en vragen mail naar : elke@innerdoorway.nl

Let op: we werken exclusief met een kleine groep dus er zijn slechts een beperkt aantal plekken vrij. Wees er snel bij!

Locatie

Onze luxe villa ligt aan de rand van een lommerrijk landgoed, vanuit je slaapkamer heb je uitzicht over eindeloze velden en aan de overkant liggen de duinen en de zee. Er is geen verkeer of het moet een nieuwsgierig hert zijn dat door de ramen naar binnen kijkt. In de villa bevinden zich een yogastudio een verwarmd binnenzwembad, sauna en een tennisbaan. Het huis ligt omringd door weilanden en bevindt zich op nog geen 500 meter van het strand en het gezellige dorpje Domburg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *