Maak er je eigen festival van! Healthy Fest

Healthy Fest staat alweer bijna voor de deur en Fitgirls.nl zal er ook aanwezig zijn. Wij zijn nog flink bezig met onze eigen voorbereidingen, maar de organisatie van Healthy Fest heeft ook al een mooi programma voor jullie klaarstaan. Wat ga jij tussen de door ons georganiseerde activiteiten door nog ontdekken op het festivalterrein?

Een paar weken voorafgaand aan Healthy Fest krijg jij de mogelijkheid om samen met je vrienden je eigen festival samen te stellen. Je kan namelijk je eigen pad kiezen en je inschrijven voor de workshops, trainingen en lezingen die jij interessant vindt. tussen de lezingen door kun je de Fitgirls.nl bungalow bezoeken of lekker chillen, eten en muziek luisteren in de Festival area.

Je overnacht in een luxe cottage aan de rand van het festival terrein, dus je hoeft niet te zeulen met tentjes, luchtbedden en slaapzakken. ‘s Ochtends kun je direct aansluiten bij een van de yogaworkouts, waarna je een voedzaam ontbijtje kan scoren bij de vele foodstands. Als de bodem is gelegd, kun je zo verder van workout naar lezing, naar eten en dansen in de Festival area. Je sluit je dag af met een mooie film in de bioscoop of je doet mee aan een gezellige kampvuur-sessie.

Healthy Fest kost geen energie, maar geeft je energie. Doordat jij zelf kan inplannen wat je kan doen, kun je het zo uitdagend, spannend, inspirerend of ontspannend maken als je zelf wilt. Twee weken voor het event gaan de inschrijvingen open, maar op de website van Healthy Fest kun je al een blik werpen op de line-up.

Ga jij een dance workout op house muziek doen, word je helemaal zen op een surfplank met SUP-yoga of ga je lekker genieten met een zelfgemaakte smoothie in je hand? Er is voor ieder wat wils op Healthy Fest. Bekijk het filmpje hieronder voor meer informatie over het festival of kijk op de website voor uitgebreide informatie en het reserveren van je cottage.

Verwen jezelf met een weekend Healthy Fest!

In een vogelvlucht over Healthy Fest! Voor beginners en gevorderden is er een ruim aanbod in work-outs, trainingen en mind sessies. Van tevoren trainen hoeft dus niet, je stelt namelijk zelf je programma samen! Lekker met elkaar genieten en relaxen in een heerlijke omgeving. Na dit weekend neem je een bak nieuwe energie en inspiratie mee naar huis! Dát is Healthy Fest, tot 3 juni!

Geplaatst door Healthy Fest op donderdag 21 april 2016

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *