Lifestyle Event: Be Your Own Guru – 20 april 2019. Tickets nu verkrijgbaar!

Fitter worden en gezonder leven. Het klinkt zo goed maar hoe begin je? Wat voor de een werkt hoeft niet voor de ander te werken. Ieder lichaam werkt anders en we hebben allemaal andere doelen. We reageren daarbij ook anders op voeding, situaties en veranderingen. Hoe zou het zijn als je op het gebied van voeding, beweging, rust en ontspanning vindt wat voor jou kan werken op de lange termijn? Dat je weet wat je nodig hebt en wat je moet doen om de sterkste en fitste versie van jezelf te worden, zowel mentaal als fysiek? Pretty cool, right?

Tijdens ons “Be Your Own Guru’ Lifestyle Event leer je jouw patronen te herkennen en hoe je deze kan doorbreken. Maar ook hoe je verbinding maakt met je lichaam en geest. Je leert de basiselementen van je lifestyle met als doel om je eigen expert te worden op het gebied van voeding, training, mindset en ontspanning. Je ontmoet Dani en Lizzy en je kan al je vragen aan ons stellen! Aan het einde sluiten we gezellig af met een drankje! Kom je ook?

Be Your Own Guru Lifestyle event details

  • Datum: 20 april 2019
  • Aanvang: 13:00
  • Einde: 16:00 uur
  • Locatie: Health City Premium Amstelveen
  • Early bird Prijs: 37,50 euro (beperkt aantal kaarten beschikbaar vol=vol)
  • Reguliere Prijs: 42,50 euro

Over jouw Fitmind Academy Coaches

Dani Jašarevic en Lizzy Blijleven zijn niet alleen het gezicht, maar ook de drijvende kracht achter het online platform FITGIRLS. Naast FITGIRLS hebben zij nu ook de leeromgeving Fitmind Academy opgericht. Zij willen met FITGIRLS & Fitmind Academy vrouwen èn mannen inspireren en helpen om een alledaags, druk leven te combineren met een gezonde lifestyle. Naast het runnen van deze bedrijven hebben ze een enorme passie voor persoonlijke ontwikkeling en zijn zich hier continue in aan het verdiepen. Ook zijn ze beide gecertificeerd NLP coach. Dagelijks bereiken zij door hun kanalen en activiteiten zoals het voormalig televisieprogramma ‘Body, Mind en Guilty pleasures’ tienduizenden mensen in Nederland en België. Om deze levensstijl vol te houden is een goede balans nodig, iets wat zij voor zichzelf hebben gevonden en wat zij graag door willen geven aan hun lezers, kijkers en volgers!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *