De leukste zomerschoenen voor een dagje strand

Wat hebben we er lang op moeten wachten, maar het zonnetje gaat de laatste tijd steeds vaker en feller schijnen. Daar moet van geprofiteerd worden! Zet je sportschoenen dus maar aan de kant, het is weer tijd voor zomerschoenen! Primark heeft een nieuwe collectie zomerschoenen die perfect zijn voor een dagje naar het strand.

Zomerschoenen

De nieuwe collectie zomerschoenen van Primark is niet alleen het perfecte alternatief voor je comfortabele sportschoenen, ze zijn ook nog eens super stylish. Kies jij deze zomer voor coole metallic sandalen, of voor kleurrijke espadrilles?

Foto 2

 Glitter & metallic

Je bikini heb je als het goed is al klaar liggen, nu nog stoere sandalen om je look helemaal af te maken. Deze glanzende zomerschoenen trek je makkelijk uit als je even het water in wilt om af te koelen. Ze zijn ook perfect voor onder shorts of een strandjurk!

Foto 4

Espadrilles

Espadrilles zijn dé zomertrend op het gebied van zomerschoenen. Deze vrolijke instappers kun je de hele zomer dragen, maar ze zijn vooral perfect voor op het strand, doordat je ze gemakkelijk aan en uit kunt trekken. Ze zijn ook nog eens helemaal on trend; in bloemenprint, kant en aztec print.

Foto 1

Laat de zomerdagen maar komen! Welke zijn jouw favoriet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *