Laat je inspireren! Deze 4 girlbosses zetten wij in het zonnetje

Wij werken dagelijks met veel girlbosses, moeders en andere bijzondere vrouwen die ons elke dag inspireren met wat ze doen! Deze vrouwen gunnen andere vrouwen het succes en zien dat verbinding ons juist sterker maakt! Wij geloven in een wereld waarin vrouwen elkaar next level brengen, samen sterk staan en elkaar de wereld gunnen en het samen mooier maken. Deze vrouwen doen dit met vanuit hun hart en daarom zetten wij ze graag in het zonnetje!

1. Marlijn Hekkert, LIFF Kappers

Onze lievelingskapper die ervoor zorgt dat we altijd op ons mooist zijn! Ze runt al jaren een van de beste kapsalons in omgeving Amsterdam, Badhoevedorp. Ze heeft het voor elkaar gekregen om al twee keer ‘kapsalon van het jaar’  te worden en ook voor 2018 is ze weer genomineerd! Met recht, want deze girlboss onderneemt met haar motto ‘you only live once’ en verzorgde onder andere de hair-styling voor: G-star, Diesel, Bioterm, Super-Nick (Nickelodeon), TMF, en Junior Songfestival. Wil je een afspraak maken bij Marlijn? Check dan even hier.

En daarbij helpen de meiden van Natural Hair Company, Marleen en Lizette ook twee passievolle girlbosses ons ook weer! #womenempowerwomen to the max! Super tof om elkaar zo next level te trekken!

 

2. Teni Stepanosian, Fitbeauty.nl

Ons lievelingsvriendinnetje in bloggerland. Haar missie gaat hand in hand met de onze en als iemand oprecht is dan is het Teni! Ze deelt haar kwetsbaarheid online waardoor ze veel herkenbaarheid oproept bij haar volgers en dat maakt haar heel krachtig. Ruim een jaar geleden maakte ze de stap om haar baan op te zeggen en full-time blogger te worden. Ze schreef haar boek “Eindelijk Vrij” en gelooft in een leven waar ze elke dag aan haar passie kan werken. Daarbij wil ze elke dag de wereld een beetje mooier en beter maken. We love you and got ya back baby! Wil je Teni volgen? Check dan even haar Instagram account: @tenistepanosian

3. Elke Moorman, Innerdoorway.nl

Elke is een vechter en heeft na haar ziekte heel wat mentale en fysieke struggles overwonnen. Reizen en mediteren zijn voor Elke een ‘way of life’ en door deze met elkaar te combineren ontstaat er een krachtige combinatie die haar elke dag bewust maakt van alles wat het leven te bieden heeft. Elke zei haar baan op om voor haar passies te leven en besloot zich volledig te storten op het organiseren van retreats.

We gingen op uitnodiging van Elke mee naar Marokko, naar een van haar allereerste boks & meditatie retreats. Het werd een ervaring om nooit meer te vergeten. Het veranderde onze koers naar een pad waar we onszelf elke dag weer vinden. De connectie die we hebben met Elke willen we met de wereld delen.

We besloten daarom onze krachten te bundelen en samen een retreat te organiseren. Vanuit deze connectie en onze gezamenlijke passie voor persoonlijke ontwikkeling, sport, yoga en meditatie is onze ‘Grow in your Flow’ retreat ontstaan. Een uniek, en magisch avontuur waarin je in 6 dagen jezelf uitdaagt om next level te gaan. Wil je meer weten over Innerdoorway of onze retreat in november? Check dan even hier.

4. Daphne Matthew (Fitgirls en fit for IVF)

Daphne is vanaf het begin af aan betrokken bij FITGIRLS en hielp zowel voor als achter de schermen mee om onze missie te verspreiden en vrouwen in hun kracht te zetten en te versterken. Ze deed mee aan onze #letsgetreal campagne en onze boodschap draagt ze tot de dag van vandaag met alle support en liefde uit. Along the way kreeg Daphne haar persoonlijke missie. Door vervroegd in de overgang te komen, werd ze onvruchtbaar. Maar met de eiceldonatie van haar zus Michelle bestond de mogelijk om zwanger te worden. Ze besloot haar hele IVF traject online te delen en een video dagboek bij te houden voor VROUW.nl. Daphne is het sterkst in haar kwetsbaarheid en oprechtheid. Haar traject werd uiteindelijk beloond met een zwangerschap! Wat een geluk! We zijn heel blij en trots dat er vrouwen zoals Daphne bestaan. Vrouwen die meer realness in de wereld brengen! We gunnen haar een hele mooie en fijne zwangerschap! Daphne haar missie is nog niet ten einde. Ze blijft haar verhaal delen via haar Instagram account @fitforivf

Welke girlboss wil jij graag in het zonnetje zetten? Laat een reactie achter. We verloten namelijk een van onze ‘Grow in your flow’ t-shirts die Elke op de foto draagt! Volgende week maken we de winnaar bekend!

One thought on “Laat je inspireren! Deze 4 girlbosses zetten wij in het zonnetje

  1. Marieke stam zegt:

    Mijn lieve vriendinnetje linda van Dam. Zij is net als ik een aantal weken geleden bevallen van een prachtige dochter. Nu willen we samen uiteraard weer in the flow komen…weer fit maar ook geestelijk deze prachtige ervarinatuur verwerken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *