Miss Fancy Pants? Ontvang korting bij iloveyoga.nl!

Het kiezen voor een fit life heeft zo zijn voor- en nadelen. Velen van jullie zullen het waarschijnlijk wel herkennen als ik vertel dat ik meer sportkleding dan ‘normale’ kleding in mijn kast heb hangen. Als je veel aan CrossFit, yoga of spinning doet, dan wil je er wel fancy bij lopen. Toch?

Een mooie yogasoetra die hier op aansluit is Aparigraham. Dit betekent ‘vrij zijn van bezitrecht’. Soetra’s zijn elementen in de yoga waar je naar kunt leven en die je kunnen helpen tot verlichting te komen. Maar past het dan wel bij een yogi om er fashionable uitzien? Of moet je sober leven en in katoenen witte kleding lesgeven? Dit zijn vragen waar ik lang over kan tobben.

I Love Yoga

Voor deze keer heb ik in ieder geval toegegeven aan mijn inner fashionista! Onlangs heb ik yoga- en sportkleding besteld bij www.iloveyoga.nl. Margreet, eigenaresse van deze shop EN mede-yogi, is deze webshop gestart vanuit haar passie voor yoga en mode. Ze denkt graag met je mee en als je vragen hebt over welke kleding het beste bij je past, dan helpt ze je graag. De webshop heeft een uitgebreid assortiment van de allerleukste yoga- en sportkleding. Of je nu dagelijks in een ‘downward facing dog’ staat of een squat maakt, de leggings zijn multi inzetbaar!

000_2894

Milieubewust

Zelf ben ik fan van het merk Teeki, zij maken ecologische yogakleding. Misschien hoop ik stiekem wel dat ik hiermee mijn Aparigraham een beetje goedpraat, haha. De leggings die zij maken zijn deels gemaakt van gerecyclede, plastic PET flessen, waardoor je bij het dragen van de legging gelijk een steentje bijdraagt aan een groener milieu!

Ontvang nu korting bij Iloveyoga.nl!

Wil jij ook graag fashionable sporten en tegelijkertijd bewust omgaan met het milieu? Met de kortingscode van FitGirlsNL krijg  je nu 10% korting op de gehele collectie van iloveyoga!

What to do?

Ga naar iloveyoga.nl en gebruik bij je bestelling de kortingscode*: ILOVEFITGIRL

Good shopping FitGirls!

000_2862

* De korting geldt niet op reeds afgeprijsde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *