Innerdoorway organiseert weer meditatie en boks retreats in het magische Marokko

In april en mei 2019 geeft Innerdoorway weer meditatie en boks retreats in het magische Marokko! Voor Elke en Christiano begon 2019 met een duidelijk thema: INNERPEACE ALS BASIS VOOR SUCCES. Het belang van dit thema voelt voor hen zo sterk, dat zij dit onderwerp direct zijn gaan verwerken in hun retreats.

In APRIL & MEI 2019 staan maar liefst 4 RETREATS op de planning, waarbij aandacht besteed wordt aan Innerpeace.

Tijdens de meditatie-training die je krijgt tijdens het retreat, wordt jou geleerd om te gaan mediteren op Delta-niveau. Dit is het niveau van optimale stilte en de meditatieve staat die jou de toegang gaat verlenen tot de biochemie van jouw hersenen. Door het thema ‘Innerpeace’ op deze manier te gaan trainen, zul je merken dat je makkelijker met veranderingen, lastige emoties en gevoelens om kunt gaan. Hierdoor krijg je de ruimte en de discipline om je dromen waar te maken.

Dit is een geavanceerde meditatietraining die toegankelijk is voor iedereen die open staat om het te leren. Naast de meditatietraining en boeiende lezingen, krijg jij dagelijks een boks-workout waarbij onze boks instructeurs jou gaan leren om je energie zo gunstig mogelijk te verdelen en overzicht te behouden. Zij letten op jouw ademhaling, je focus en jouw inspannings-ratio. De juiste combinatie tussen ademhaling, focus en inspanning zorgt ervoor dat jij doelgericht en efficiënt leert te handelen.

Check hier de agenda met de 4 data waarop je mee kunt in april en mei en de kosten voor deelname starten bij 750,-

Voor meer informatie neem je contact op met Elke Moorman via 06-43050032 of mail je naar: elke@innerdoorway.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *