Hunkemöller opent eerste HKMX Sportswear in Berlijn!

Hunkemöller heeft haar eerste HKMX Sportswear winkel op 29 april geopend in Berlijn! En wij vinden dat natuurlijk supertof, want dat is een extra leuke shopplek vol met sportkleding erbij. De winkel is gelegen aan de Rosenthalerstrasse 50 in het stadsdeel Berlin-Mitte. Het is shoppen in een winkel die ingericht is via de nieuwste interieurtrends, die voor de perfecte shopervaring zorgen.

Hunkemöller heeft ervoor gezorgd dat shoppen in deze winkel een echte beleving wordt. We benoemen een paar awesome dingen:

  • Een social media wall met geïntegreerde selfiecamera om je winkelervaring direct te delen;
  • Drie HKMX paskamers met locker deuren, zodat je een echt sportschool gevoel krijgt;
  • Custom-made designs, zoals een kaart van Berlijn en fitnessinstructies op de muur;
  • Een bodyscan om je fitnessresultaten te meten;
  • Een aparte sportbeha muur met een interactief touch screen om de perfecte beha te vinden;
  • En nog veel meer toffe extra’s die de winkelbeleving nog mooier maken!

De winkel bevat daarnaast natuurlijk de HKMX collectie, die zowel voor lage als hoge intensiteit sporten geschikt is. Zo bieden ze diverse sportbeha’s aan en gebruiken ze ook verschillende materialen. Door de monochrome kleuren en zachte tinten en printjes worden de vrouwelijke vormen met een modern tintje geaccentueerd. We love it!

Hunkemöller’s CEO Philip Mountford: “We zien veel kansen om HKMX apart te trekken van moedermerk Hunkemöller, om zo een op zichzelf staand sportconcept te creëren.”

Ook zegt de CEO dat er dit jaar nog drie HKMX winkels worden geopend. Wij hopen stiekem dat één daarvan in Nederland komt, zodat wij ook deze prachtige winkelervaring kunnen ervaren. Maar mocht het dit jaar niet lukken, dan heeft Hunkemöller nog een lange termijn visie: vijftig winkels openen in de komende vijf jaar. Wij hopen dat het hen gaat lukken!

Ga je binnenkort naar Berlijn? Lucky you! Neem je dan voor ons een kijkje in deze te gekke winkel?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *