Healthy Fest! Hét Festivalweekend dat je niet wil missen!

Hold your horses! Eindelijk is het zover, Op 3, 4 en 5 juni zal de eerste editie van Healthy Fest plaatsvinden en Fitgirls.nl is er natuurlijk bij! Het festival geeft je de kans om een weekend lang te genieten van alles wat te maken heeft met een gezonde lifestyle. Ben jij een echte healthfreak, sportfanaat, yogagoeroe of wil je juist beginnen met een fitte levensstijl? Dan wil je dit unieke weekend niet missen. Leer, sport en geniet drie dagen lang van alles wat Healthy Fest jou en je vrienden te bieden heeft!

Personal trainer Guy van der Reijden is blij met de komst van Heathy Fest: “Actief zijn in sport en bewust omgaan met voeding is niet alleen belangrijk, maar ook vooral heel leuk en dat ontdekken steeds meer mensen. Er is een breed aanbod op dat gebied en dat brengt Healthy Fest allemaal samen in een festivalweekend. Ik vind het te gek en heel inspirerend om nauw betrokken te zijn bij de organisatie en mijn expertise, trainingsmethodes en kennis hiervoor in te zetten. We gaan er een energiek weekend van maken.” Hier kunnen wij ons bij aansluiten want ook Fitgirls.nl is nauw betrokken bij de organisatie van verschillende workshops.

Wat is Healhty Fest?

Healthy Fest bestaat uit vier verschillende onderdelen, mind, sport, food en friends. Zo zullen er verschillende trainingen worden gegeven door de beste sport- en healthcoaches en kun je jezelf uitdagen in een van de gave challenges of workouts. En geniet drie dagen lang van heerlijk en gezond eten. Zo is er een foodmarket en kun je zelfs een kookworkshop krijgen van een topchef in jouw cottage. Leer alles over mindset, klets bij met je vrienden en laat je inspireren tijdens dit energieke weekend. En nog leuker! Je kunt onze Fitgirls-Crew en ambassadeurs ontmoeten en samen met ons trainen! Wij kunnen niet wachten om jou te ontmoeten! Binnenkort lees je meer over wat onze crew gaat doen.

Waar moet je zijn?

Healthy Fest vind 3,4, en 5 juni plaats op Centerparcs de Eemhof in Zeewolde. Er zullen zowel binnen als buitenactiviteiten zijn. De hele Eemhof staat in het teken van het drie daagse Festival! Er is plaats voor verblijf voor ongeveer 3800 personen.

Voor wie?

Healthy Fest is voor iedereen die geïnteresseerd is in een gezonde en fitte levensstijl. Sta jij midden in het leven en word je nu al blij van het idee dat je een weekend lang met je vrienden mag doorbrengen, omringd door inspirerende mensen, leuke activiteiten en gezond en overheerlijk eten? Dan is Healthy Fest echt wat voor jou!

Vandaag wordt Healthy Fest voor het eerst gelanceerd en gepromoot op alle RTL televisie kanalen. Wees er dus snel bij! Cottages zijn vanaf vandaag te boeken vanaf €199,- per persoon (inclusief 3 overnachtingen, 3-daagse programmering op alle vier en avondentertainment). Er zijn 2-, 4-, 5-, 6-, 8- en 12-persoons cottages beschikbaar. Voor meer info en boekingen check www.healthyfest.nl

02

11 thoughts on “Healthy Fest! Hét Festivalweekend dat je niet wil missen!

 1. Avatar
  Marcel Luijten zegt:

  Wij Marcel en Ellie Luijten zouden graag willen weten of al bekend is wanneer dit evenement in 2017 weer wordt gehouden.
  Als dit bekend is zouden we graag de datum willen weten.

  groetjes Marcel en Ellie

  • Dani
   Dani zegt:

   Hi Marcel en Ellie,

   Het is nog niet officieel naar buiten gebracht, maar dit zal het laatste weekend van mei 2017 worden georganiseerd. Locatie en verdere informatie is nog niet bekend en wordt waarschijnlijk in december bekend gemaakt. Hier zullen wij een blog over plaatsen uiteraard!

   Groetjes Dani

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *