Harige slippers door Rihanna

Wanneer je gaat voor het ultieme comfort en de Crocs van je moeder toch aan vervanging toe zijn, kun je altijd kiezen voor de nieuwe toevoeging aan Rihanna x Puma’s sportlijn FENTY. Deze slippers hebben namelijk een furry rand als band en kunnen volgens Puma met of zonder sokken gedragen worden. Als het aan hen ligt, wordt The fur slide deze zomer een hit. 

We gaan voor het comfort

De slippers zijn verkrijgbaar in zwart, wit en de kleur shell, wat een beetje doet denken aan heel licht, zacht roze. De slipper is gebaseerd op het drukke leven van Rihanna. De zangeres moet namelijk veel reizen en wil dit graag in comfort doen. Deze slipper is hiervoor gemaakt. Hij is comfortabel en volgens het modemerk ook nog stylisch.

Met dat comfort van de slipper ben ik het ook wel eens en of het heel stylisch is, laat ik in het midden. Ook lijken het me helemaal geen praktische slippers. Wanneer je bij je sportvereniging ermee onder de douche wil, is je faux fur bandje naar de filistijnen en ook langs het zwembad loert er veel gevaar met betrekking tot je slippers.

Ik zie de slippers meer als superchille instappers voor rond het huis. Niks geen fashionstatement. Gewoon, na een lekker warme douch, dikke sokken aan, in de slippers en de hele avond bankhangen: zo zie ik het voor me. Overal buitenshuis waar ik de slippers zou kunnen dragen, zou ik bang zijn dat ze beschadigd zouden raken of kapot zouden gaan.

Wat vind jij van deze slipper? Vind jij hem wel praktisch? Zou jij hem wel buitenshuis dragen en combineer je hem dan met sokken? Of zou je hem net als ik alleen voor het comfort dragen, veilig tussen de vier muren van je eigen, warme huisje.

FENTY Fitgirls

The Fur Slide by FENTI in black, white & Shell. €80,00.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *