GIRLS DAY X #FENTYxPUMA Spring Collection

Who run the world? GIRLS! Rihanna is voor het tweede seizoen Creative Director bij PUMA. Vandaag wordt haar nieuwe Spring Collectie gelanceerd. De collectie is sexy, krachtig, expressief en luxueus. Deze collectie kan natuurlijk op geen betere dag dan Girls Day gelanceerd worden.

Op Girls Day wordt er stilgestaan bij het feit dat de betrokkenheid en bereidheid van vrouwen om zich in te zetten voor de toekomstige generatie groot is. Ook wordt de man/vrouw verhouding op de werkvoer steeds belangrijker en deze verhouding zorgt zelfs voor betere resultaten. En als er iemand een vertegenwoordigster van de vrouwen is, dan is het power woman Rihanna wel!

Na het eerste deel van de Spring Collectie die eerder gelanceerd werd, onthult Rihanna nu nog meer. De Spring Collectie is gebaseerd op de romantiek en grandeur van de 18e eeuw in Frankrijk. De collectie bevat enorm aparte maar ontzettend gave sneakers, maar ook kleding en accessoires die ons doen denken aan een moderne Marie-Antoinette. De sneakers en kleding zijn verwerkt met luxe stoffen en prachtige afwerkingen. Kant, fijne plooien, speelse bogen en piercing-ritstrekkers: wij zijn er he-le-maal weg van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *