Fotoreport Miljuschka’s Food Trucks

Vanmiddag waren wij bij de lancering van Miljuschka Witzenhausen haar eerste boek: Miljuschka’s Food Trucks! Het was een gezellige middag vol lekkere snacks uit het boek. Man, man, man, wat was dat lekker! Eenmaal thuis gelijk een kijkje in het boek genomen en met recht kunnen wij zeggen: Wat een prachtboek! Wij zijn groot fan van de creativiteit en variëteit aan traditionele maar trendy gerechten die het boek te bieden heeft. Een musthave voor elke foodie en fitgirl!

Over Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka startte haar tv-debuut als presentatrice en actrice bij o.a. TMF en BNN. Na de geboorte van haar zoon ontwikkelde ze een grote passie voor koken en met eten bezig zijn. Haar passie werd al gauw ontdekt en in 2014 werd Miljuschka gevraagd als columniste voor Culy.nl is ze ambassadrice voor de Youth Food Movement van slowfood.nl. In 2015 startte Miljuschka haar eigen blog bij 24Kitchen. Nu heeft zij haar passie voor televisie maken en koken kunnen combineren. Voor haar blog reiste ze met een video crew naar Amerika om het verhaal achter de Food Trucks te ontdekken. Ook in Nederland zijn de food trucks al niet meer weg te denken. Ze bezocht de grote steden zoals; Los Angelos en New York. De ‘behind the scenes’ video die ze hiervoor maakte vind je onderaan het fotoreport. Door o.a. haar culinaire blog en deze reis kreeg ze van alle kanten inspiratie en deze vormden samen haar eerste boek en wat voor één!

Miljuschka’s Food Trucks

De foto’s! Wauw! Je hebt gelijk zin om je koffer te pakken en op een roadtrip te gaan langs de Amerikaanse steden. En dan de recepten. Je ziet de Amerikaanse invloeden in alles terugkomen. Alles ziet er zo lekker uit! Van de Mother Trucker Veggie Burgers naar de Austin Cheesecake. De toffe verhalen, de kleurrijke foto’s en de stoere stijl maken het een uniek concept waar je zeker van gaat genieten.

Miljuschka: “Ik ben zo trots op dit boek, wat een heerlijk gevoel dat het er nu is. Ik heb met volle teugen genoten van het hele avontuur. Het mooiste is de passie waarmee elke foodtruck-ondernemer zijn gerecht maakt. Die passie zit ook in dit boek. Hopelijk inspireert dit heel veel mensen om thuis hun eigen streetfood te maken.”

Het boek is vanaf nu in de winkel en online te verkrijgen voor 19,95 euro.

_MG_9790

Samen met Miljuschka’s partner in crime; Londen Loy maakte ze op festivals met haar eigen Food Truck ‘Meals you should kauw’ de gerechten uit het boek!

_MG_9856

DSC_1609

Onze Daphne met Miljuschka

DSC_1595

Geroosterde pompoen met avocado

DSC_1601

Er werd goed voor ons gezorgd 😉

DSC_1602

DSC_1598

DSC_1585

DSC_1614

No filter needed! De Bojo Cheesecake!

DSC_1584

DSC_1645

Met Tess Duinker van Fashionscene.nl

 

Foodtrucks_omslag_def.indd

One thought on “Fotoreport Miljuschka’s Food Trucks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *