WINACTIE: de broeken van Mister Freddy Pant Room!

Enige tijd geleden viel mijn oog op Mister Freddy Pant Room, ik was op slag verliefd! And guess what… hij wilde met Fitgirls.nl op date! Ik deel mijn liefde voor Freddy graag met alle Fitgirls in Nederland, eigenlijk net zoals mijn gedeelde liefde voor Magic Mike (Channing Tatum) samen met de rest van dit universum. En daarom ging ik op date met twee prachtige exemplaren van de Freddy Pant Room collectie: Wr.up blue washed denim ankle length pant & Freddy’s Wr.up sports capri pants en top.

Freddy’s Denim

For the girls who love to squat! Wellicht kennen jullie het probleem van het aanschaffen van een nieuwe jeans. Spijkerbroeken kopen vind ik altijd een kriem, want: óf de broek zit te strak om de bovenbenen, óf bij een maat groter glijdt de broek van je middel af en ben je altijd verplicht om een riem te dragen.

Ik ben best trots op mijn gespierde benen en ronde billen, maar in sommige stretch broeken lijken ze echt kolossaal..  Na een succesvolle date met mijn eerste Freddy: Wr.up Denim, zijn deze problemen voorgoed voorbij en zou ik willen dat ik mijn hele kledingkast kan vullen met deze geweldig goed zittende broeken!

De Wr. Up Denim is een broek die je het liefst iedere dag en ook echt de hele dag wilt dragen. Vanwege de samenstelling van jersey en spandex, voelt de broek aan als een sport tight en heeft het de looks van een vrouwelijke jeans. Dankzij de Wr. Up technology zal deze jeans je vrouwelijke vormen de aandacht geven die het verdient! De silicone tailleband zorgt ervoor dat de broek perfect blijft zitten (nooit meer een butt crack :-)) en maakt het dragen van een riem overbodig.

Freddy Denim

Freddy Sports

Als Fitgirl ben ik natuurlijk ook erg nieuwsgierig naar de Wr. Up Sports collectie van Freddy Pant Room. Aan de collectie te zien, is deze zo ontworpen dat wij Fitgirls er ook vrouwelijk en stijlvol uitzien tijdens een workout. Bij een Wr. Up sports broek komt ook een bijhorende top, zo is je outfit meteen compleet! Als diehard CrossFitter heb ik stevige broeken nodig, die tegen een stootje kunnen en ik niet continu moet ophijsen. Want bij een ‘WOD For Time’, heb ik daar echt geen tijd voor! 😉 Ook bij de sportbroeken wordt dit voorkomen door de elastische tailleriem, wat tevens zorgt voor een mooi vormend effect.

WINACTIE!

Wil jij ook een date met Freddy? Wij mogen aan onze Fitgirls.nl lezers één exemplaar weggeven! De winnares mag zelf een broek uitzoeken van de Wr.Up Denim Basics collectie. De collectie kun je hier bewonderen.

 • Like & Deel het Facebook bericht van Fitgirls.nl
 • Deel een foto van jouw oude jeans + je motivatie waarom jij op date zou willen met Mr. Freddy
 • Deel dit op social media met de hashtags #freddypantroom en #WinactieFitgirlsNL

Good Luck Fitgirls!

5 thoughts on “WINACTIE: de broeken van Mister Freddy Pant Room!

  • Daphne Matthew
   Daphne Matthew zegt:

   Lieve Ellie,

   Bedankt voor je reactie.

   We nemen meestal contact op met de winnares, mocht je niks horen voor een bepaalde tijd dan ben je het niet geworden. Het is dan inderdaad wel handig om dit dan ook te melden aan alle deelnemers! We zijn in onze communicatie tekort geschoten en zijn blij dat jij ons hier op hebt gewezen en wij er voor de volgende keer iets aan kunnen doen!

   De winnares is al gekozen en heeft haar broek inmiddels al ontvangen.

   Houd je fitgirls.nl in de gaten voor onze andere winacties?

   Liefs,
   Daphne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *