Fitgirls.nl behind the scenes! #12

Elke eerste dag van de maand geven we je een update van alle ontwikkelingen op Fitgirls.nl. Wat gebeurde er achter de schermen? Wat maakte het team deze maand allemaal mee? Lees snel verder in deze behind the scenes en kijk mee wat er allemaal gebeurde in de maand april.

Het voelde als kerstmis

De maand begon goed. Het hele team kreeg namelijk een cadeautje! Niet van de kerstman, maar van Reebok. We werden verwend met een complete sportoutfit om aan te trekken tijdens het #FEARLESS evenement. Als kinderen zo blij waren we!

cadeautje

reebok

#FEARLESS

10 april vond het uitverkochte FEARLESS event plaats; de dag waar we zo lang naartoe gewerkt hadden en wat was het een succes! Het weer zat ontzettend mee en jullie, de deelneemsters, waren echt geweldig! We hebben genoten van jullie inzet en van hoe jullie elkaar hebben geholpen om jullie angsten te overwinnen. Jullie waren fearless! Lees hier het verslag.

Fearless Fitgirls

 

Nationale Nederlanden Café

Op 21 april gaf onze Dani een lezing in het Nationale Nederlanden Café samen met Pons Jan Vermeer en twee trainers van Kaizen Gym. Zij verzorgden samen een lezing over de feiten en fabels over gezonde voeding en energie. We zijn super trots op Dani, want wat heeft ze dat goed gedaan!

Vastleggen in volledig scherm 29-4-2016 121815.bmp

Fitgirls.nl wil in de toekomst graag meer offline activiteiten organiseren, zoals lezingen en workshops. We hebben inmiddels aardig wat experts en ervaringsdeskundigen om ons heen verzameld en kunnen jullie op vele gebieden helpen en ondersteunen. Waarover zouden jullie een lezing of workshop willen? Dit kan van alles zijn: stress management, omgaan met een bepaalde eetstoornis, perfectionisme loslaten etc. We zijn benieuwd naar jullie behoeften, let us know!

Vastleggen in volledig scherm 29-4-2016 121840.bmp

Arie Boomsma

Daphne, Lizzy en Dani begonnen hun weekend goed met een heerlijk ontbijt in de Vondelgym, een stevige workout en een kopje koffie met mister Arie Boomsma. Het was een ontzettend leuke ochtend en het resultaat van het interview komt snel online!

Vastleggen in volledig scherm 29-4-2016 121847.bmp

Denise Mulder

Maaike reisde deze maand naar Bodegraven waar ze een interview had met wereldkampioen paaldansen Denise Mulder. Zij ontwikkelde een paar jaar geleden het concept Pole Fitness: een unieke vorm van krachttraining aan de paal. Denk je bij Pole Fitness gelijk aan een erotische dansact? Niets is minder waar. In mei zullen we het interview met Denise delen, waardoor al die vooroordelen hopelijk als sneeuw voor de zon zullen verdwijnen.

pole fitness fitgirls.nl

Rechtsonder: Tijdens de pole fitness les was Denise voortdurend bezig haar meiden te ondersteunen en te helpen.

pole fitness fitgirls.nl

Maaike kreeg de mogelijkheid om haar pole fitness skills vast te testen tijdens een proefles. Blauwe plekken gegarandeerd!

Girlbosses

Meetings hier, meetings daar. We zijn druk bezig met de ontwikkeling van Fitgirls.nl. Dani en Lizzy zijn continu samen op pad om te praten over alle mogelijkheden. De rest van het team past ondertussen op het kantoor en zorgt ervoor dat jullie sterke content kunnen blijven lezen: optimaal teamwork!

Vastleggen in volledig scherm 29-4-2016 121948.bmp

Dani en Lizzy zijn een topduo en liggen helemaal op één lijn. Dat bewezen zij ook weer door in EXACT dezelfde outfit op kantoor te verschijnen (niet afgesproken!). Jut en jul. <3

Vastleggen in volledig scherm 29-4-2016 122051.bmp

 

Strong Sister Run

We eindigden de maand geheel in stijl. Op 30 april vond de Strong Sister Run in Rotterdam plaats: zeven kilometer, 23 obastekls, modder, ijskoud water en tien strong sisters van het Fitgirls team. Beter konden we het thema #FEARLESS niet afsluiten. Het was ontzettend zwaar en compleet out of our comfort zone, maar nu na afloop voelen we onoverwinnelijk en sterker dan ooit. We ARE STRONG, WE ARE FEARLESS!

group

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *