Fitgirls.nl behind the scenes! #10

Elke eerste dag van de maand geven we je een update van alle ontwikkelingen op Fitgirls.nl. Wat gebeurt er achter de schermen? Wat maakten de fitgirls deze maand allemaal mee? Lees snel verder in deze behind the scenes en kijk mee wat er allemaal gebeurde in de maand februari.

Fulltime Fitgirl Lizzy

Onze lieve Lizzy heeft een gigantische stap gezet deze maand. Zij heeft haar baan opgezegd om vanaf nu fulltime voor Fitgirls.nl aan de slag te gaan als commercieel manager. Ontzettend moedig van haar! Lizzy, we zijn trots op je!

bts Fitgirls

Teamversterking

De maand begon met het verwelkomen van twee nieuwe stagiaires: Dina en Sylvia. Dina studeert Nederlandse Taal en Cultuur in Nijmegen en Sylvia studeert Communicatiewetenschap in Amsterdam. Zij zijn onder andere verantwoordelijk voor de eindredactie (berichten nakijken en publiceren). Daarnaast denken en schrijven zij mee omtrent alles wat Fitgirls.nl doet. Stagiaires bij Fitgirls.nl zijn geen koffiemeisjes, maar direct part of the team!

Stagiaires Fitgirls

New month, new office

Deze maand mochten we ook intrekken in een nieuwe kantoorruimte. Direct werden alle meubels vanuit de keuken verplaatst naar onze eigen plek. Er moet nog van alles gebeuren, maar we hebben eindelijk ons eigen plekje waar we ons eigen ding mee kunnen doen. Zie hier een before and after: 

before Fitgirls
                                                                                      

After Fitgirls

Wij zijn helemaal happy met ons nieuwe kantoor (:

Plan Nederland

Aan het begin van deze maand heeft Fitgirls.nl een goed gesprek gehad met Plan Nederland en wij zijn super enthousiast om jullie te mogen vertellen dat wij vanaf nu ambassadeur zullen zijn van deze fantastische organisatie. Plan Nederland zet zich in voor meisjes in ontwikkelingslanden en strijd voor gelijke kansen en rechten. Wij kunnen niet wachten om ons steentje hierin bij te dragen! Het begin is al gemaakt met deze blogpost die wij deelden op Zero tolerance day, een dag waarop we stil staan bij meisjesbesnijdenis.

pn

Maandthema

Februari stond, net als januari, in het teken van #BACK2BASIC. We hebben samen met jullie verder gebouwd aan sterk fundament, waarop we vanaf volgende maand verder kunnen bouwen. Dit zullen wij doen door uit onze comfortzone te treden en nieuwe dingen te proberen. Het thema voor de maanden maart en april zal zijn: #Fearless&KillingIt. Door uit je comfortzone te treden, ontdek je waar je toe in staat bent en wat jij leuk vindt. Op deze manier kan jij groeien als persoon.

Wij zijn de afgelopen maand druk bezig geweest met de voorbereidingen voor dit thema. Op welke manieren kunnen wij zelf uit onze comfortzone treden? We kunnen alvast verklappen dat aan dit thema een heel tof evenement verbonden is, waarbij we samen met jullie uit onze  comfortzone zullen treden. De Early Bird tickets zijn inmiddels uitverkocht, maar er zijn nog steeds reguliere tickets beschikbaar! Klik op deze link voor meer informatie, wees er snel bij!

Content

Deze maand verwelkomde wij twee nieuwe bloggers, namelijk Eline en Lotta van Healthy Life Lab. Ook gaat Kirsten de komende maanden haar onderzoek over de Strong is the new skinny-hype met ons delen. We zijn extra trots op onze gastblogster Charona die op een heel moedige manier haar verhaal over depressie, borderline en sport vertelde. Laura en Milou concludeerden beide dat een #Fitgirl niet in een hokje te duwen is en dat een avondje stappen ook past bij een echte fitgirl. Wat we uiteindelijk geleerd hebben van onze back to basic maanden, is dat balans een belangrijke term is, maar dat deze vaak op een foute manier gebruikt wordt. Maaike heeft dit in haar blog heel nauwkeurig toegelicht.

Balans is ‘Fuck it, ik neem nu lekker een wijntje’, en daar geniet ik dan oprecht van. 

Powerwoman

Founder Dani stond deze maand in de Santé, samen met acht andere girls is zij één van de leukste online girls om te volgen. We are so proud!

Dani sante Fitgirls

Onderzoek

Deze maand hebben jullie ons geholpen, door massaal te reageren op ons onderzoek. Fitgirls.nl is de laatste tijd enorm gegroeid en wij zijn klaar om de volgende stap te nemen. Op naar een Fitgirls.nl 2.0. Wij willen jullie nog meer gaan betrekken in Fitgirls.nl. Wij willen een community zijn van vrouwen die elkaar versterken. Dit beperkt zich dus niet tot de bloggers, ambassadeurs en het team van Fitgirls, maar daar horen jullie ook absoluut bij!

We waren daarom echt in de wolken, door maar liefst 715 ontzettend bruikbare reacties binnen 24 uur op het onderzoek. Aan de hand van jullie mening en suggesties gaan wij Fitgirls.nl nog beter maken! Get ready for it..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *